• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Velika je stvar što je Jam Madar otišao iz Partizana!" Izraelac je miljenik u Turskoj, već ga sele u NBA ligu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Jam Madar je ljetos iz Partizana otišao u Fenerbahče i to je prema mišljenju jednog turskog novinara jako bitno za ovaj klub.

 Turci kazu da je velika stvar sto je Madar otisao iz Partizana Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Nakon ne pretjerano srdačnog dočeka u Beogradu u meču sa Partizanom Jam Madar se vraća u Srbiju. On će sa Fenerbahčeom odigrati meč Evrolige protiv Makabija, a tim povodom je turski novinar Farhat Jesiltaš govorio za "Sports Rabi", jedan od vodećih izraelskih sportskih portala. 

Pričao je baš o Madaru i pogotovo njegovoj odluci da iz Partizana pređe u Fenerbahče. Prema mišljenju ovog košarkaškog novinara to je bila veoma važna poruka u novom projektu Fenera. 

"Definitivno je bila važna vijest to što je izabrao Fenerbahče prije Partizana i to je donijelo pozitivnu pažnju navijača ovdje. Energija koju je donio ekipi od momenta kada je kročio na teren mu je donijela poštovanje kao da je ovdje jako dugo. Turski navijači vole ovakve igrače koji se bore na terenu kako u košarci tako i u fudbalu. Navijači ga vole jer pokriva druge u odbrani", naveo je Jesiltaš. 

Još uvijek ne vodi glavnu riječ u timu Madar kada je Evroliga u pitanju, ali polako mu se ekipa prepušta. Ipak za sada su tu igrači poput Marka Gudurića na koje ide lopta.

"U ovom timu njegov glavni zadatak je da pritisne najveće zvijezde drugih timova u Evroligi, ofanzivna uloga može da mu bude limitirana, ali je u turskoj ligi jedan od igrača koji vode tim sa 11,4 poena i 6,6 asistencija. Naravno još nije prva opcija jer su tu Vilbekin, Kalates, Gudurić i Dorsi koji imaju mnogo iskustva u Evroligi", naveo je Jesiltaš i dodao da može da vidi izraelskog plejmejkera i u NBA: "Svakako da je to moguće. Prije svega jer je on jako talentovan i još uvijek se razvija."

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

00:14
Jam Madar zvižduci
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC