• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dug je put da Zvezda dobije "pravog Nejprira": Ponovo bez poena!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Amerikanac i dalje traži način da pomogne ekipi Zvezde

 Sabaz Nejpijer bez poena u ABA ligi protiv Cibone Izvor: MN PRESS

Zvezdin plejmejker Šabaz Nejpijer vratio se na teren poslije oporavka od povrede, ali i dalje ima očiglednih problema u igri. Sa maskom na licu, on se u posljednja dva meča Zvezde u ABA ligi nije ni "upisao", iako su to bile ubjedljive pobjede protiv Krke u Novom Mestu i Cibone ove večeri i iako je na terenu proveo ukupno 40 minuta. U međuvremenu je u Evroligi protiv Efesa, u takođe ubjedljivoj pobjedi (97:83), postigao sedam poena za 14 i po minuta u igri.

Pokazao je Nejpijer na momente protiv Cibone da ima volju da pomogne timu, agresivno je zaigrao u odbrani "jedan na jedan", a na polovini rivala podijelio je šest asistencija. Međutim, njegov poenterski učinak ponovo nije postojao, a na kraju meča dobio je i zvižduke dijela publike, poslije dekoncentrisanog dodavanja Stefanu Lazareviću u kontri. Od dijela navijača dobio je i aplauze, a očigledno je da je i dalje dug put do toga da Zvezda dobije "pravog" Nejpijera, koji će je voditi na način na koji je igrao u Armaniju.

Šansu da se približi svom nivou Nejpijer će sljedeće nedelje imati u Španiji, na gostovanjima Zvezde Valensiji u srijedu i Baskoniji u petak. Crveno-bijelima je neophodno da on bude "pravi" i očigledno je da uz probleme, on ima i povjerenje trenera, koji je odlučan da mu pomogne da se vrati na nivo zbog kojeg je i došao na Mali Kalemegdan ovog ljeta, kao prva zvijezda prelaznog roka.

"Šabaz sada ima problem sa maskom. Nije lako igrati sa maskom. Trudi se i daje sve od sebe. Čim je polomio nos i čim je udaren odmah je htio da igra. To pokazuje koliko nas poštuje", rekao je Sferopulos na konferenciji za novinare poslije Efesa i tada, kao i ove večeri, stao iza Nejpijera, kome još ne ide u Zvezdi.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

03:10
Šabaz Nejpir izjava posle derbija
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC