• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sale Đorđević: "Ko? Ne gurajte nos tamo!" Biće burno u Evroligi - isprozivan Majk Džejms!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Komentar Aleksandra Đorđevića o Etoreu Mesini mogao bi da izazove reakciju Majka Džejmsa.

 Aleksandar Đorđević hvali Etorea Mesinu Izvor: MN PRESS

Prije samo nekoliko nedjelja imali smo sapunicu u Evroligi zbog intervjua koji je dao Etore Mesina, a na koji su reagovali Šabaz Nejpir i Majk Džejms. Sve se smirilo veoma brzo, ali bi Aleksandar Đorđević mogao da "podgrije" situaciju, odnosno izazove novu reakciju najboljeg košarkaša Monaka.

Gostujući u podkastu sajta "Eurohoops", proslavljeni košarkaš, trener i nekadašnji selektor Srbije Sale Đorđević "pecnuo" je Džejmsa koji često voli da gura nos tamo gdje mu nije mjesto. Đorđević je stao u zaštitu Etorea Mesine, koji trpi kritike jer Olimpija iz Milana ove sezone ne bilježi dobre rezultate.

"Etore Mesina je jedan od trenera koji trpe najviše kritika ove sezone od medija, čak i od igrača... Majk Džejms, na primjer", počeo je priču jedan od novinara, a onda se Aleksandar Đorđević ubacio. "Ko?", upitao je proslavljeni srpski košarkaš i trener. Kada su mu novinari ponovili o kome pričaju, Saša je bio revoltiran!

"Majk Džejms ne igra za njega. Molim vas, igrači, budite pametni. Zadržite za sebe mišljenje. Pričamo o Mesini, jednom od najboljih trenera svih vremena. On će pronaći način da podigne Olimpiju, ja sam 100 odsto siguran. Ne volim kada igrači ostalih timova guraju nos u tuđ posao. To se ne radi, ne funkcioniše to tako."

Podsjećamo, Majk Džejms je komentarisao postupke Etorea Mesine nakon što je iskusni košarkaški stručnjak ušao u sukob u Šabazom Nejpirom. Nakon što je u javnost dospjela jedna od njegovih šokantnih izjava, oglasio se košarkaš Crvene zvezde, a Mesina je kasnije pokušao da demantuje da je izgovorio ono što mu je pripisano. Tom prilikom je Džejms htio da pokaže svoj stav, kao i uvijek kada je neko zanimljivo dešavanje u košarkaškom svijetu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC