• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janis Sferopulos nakon poraza od Valensije: "Ne znam zašto se ne borimo od prvog minuta"

Janis Sferopulos je poslije poraza od Valensije stavio pod znak pitanja volju i želju svojih izabranika u crveno-bijelom.

 Janis Sferopulos izjave nakon Valensija Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda Meridianbet

Crvena zvezda nije uspjela da upiše pobjedu na gostovanju protiv Valensije i poražena je 85:81. Djelovalo je da bi poraz mogao biti i gori kada se na poluvrijeme otišlo sa 16 poena minusa (56:40), ali je u drugom poluvremenu ekipa Janisa Sferopulosa odigrala mnogo bolje. 

Na kraju to nije bilo dovoljnoi za pobjedu, a Janis Sferopulos je poslije meča rekao da je upravo loš start utakmice presudio ovoga puta.

"Mislim da nismo prvo poluvrijeme startovali kako smo htjeli. Vratili smo se u utakmicu, imali svoje šanse na kraju i neke šuteve koje smo promašili. Mogli smo neke akcije bolje da riješimo i možda bi završnica bila drugačija“, rekao je Sferopulos odmah poslije utakmice. 

Na konferenciji za medije je naglasio da je u trećoj četvrtini njegov tim pokazao drugo lice, ali to jednostavno nije bilo dovoljno za nešto više. 

"Treća četvrtina je bila potpuno drugačija u smislu našeg pristupa. Ne znam zašto nismo spremni da se borimo od prvog minuta, kao što je to bilo u trećoj četvrtini. O tome moramo da pričamo, da radimo na tome da budemo bolji tokom svih 40 minuta", zaključio je Sferopulos. 

Naredni meč Crvena zvezda igra za dva dana protiv sastava Baskonije i sa ovakvom igrom sigurno neće moći da računa na pobjedu. Već sada su crveno-bijeli na skoru 4-8 i sve su dalje od mjesta u doigravanju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC