• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić progovorio o igranju za Srbiju na Olimpijskim igrama!

Autor Dragan Šutvić

Nikola Jokić je poslije burnog meča sa Čikago Bulsima pričao i o eventualnom nastupu za Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu.

 nikola jokić o igranju na olimpijskim igrama  Izvor: Printscreen/Twitter/Adam Mares

Mnogo je buke bilo poslije meča Denver Nagetsa i Čikago Bulsa zbog isključenja Nikole Jokića krajem prvog poluvremena. O tome nije želio mnogo da priča Somborac, ali je za "RTS" odvojio vrijeme da govori o eventualnom nastupu na Olimpijskim igrama.

Iako je od strane Olimpijskog komiteta Srbije najavljeno da će dvostruki MVP NBA lige nastupati za "orlove" na Olimpijskim igrama u Parizu, sada je Jokić svojom izjavom zabrinuo naciju.

"Daleko je. Neki ljudi mi stavljaju riječi u usta, da sam nešto rekao što nisam. Selektor je prvi koji će znati. Uvijek poslije sezone porazgovaram sa familijom i timom"; rekao je Jokić dopisniku "RTS-a" poslije meča sa Čikago Bulsima.

Da podsjetimo, predsjednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković je u intervjuu za španski "As" istakao da očekuje sve najbolje košarkaše, pa i Nikolu Jokića, na Olimpijskim igrama u Parizu.  

"Znate, mi tamo nismo imali MVP-ja NBA lige Jokića. Nije igrao ni MVP Evrolige Micić, ni Kalinić. Ujedinili smo se i izvukli najbolje iz sebe. Kao u svim sportovima, tako i u ovom periodu imamo Đokovića, imamo Ivanu Španović koja je šampionka svijeta u svojoj disciplini. Tačno je, već sam najavio da će u Parizu biti svi, uključujući i Jokića. Igre u Parizu biće jedna prava žurka i vjerujem da će učestvovati veliki broj srpskih sportista", rekao je Maljković za "As".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC