• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić ima 129 kilograma, a okreće se kao balerina! Najljepši potez sezone - dodao saigraču, a on šokirao sve u hali

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Košarka je prelijep sport kad je igra najbolji na svijetu - Nikola Jokić.

 Nikola Jokić sjajno kretanje Izvor: twitter.com/nuggets

Denver Nagetsi zaigrali su spektakularnu, šampionsku košarku i u ubjedljivoj pobjedi protiv Bruklin Netsa gledali kako Nikola Jokić ispisuje istoriju NBA lige. Prvi košarkaš ikad koji je ostvario dvocifreni broj tripl-dabl utakmica u čak sedam "vezanih" sezona, plesao je na terenu - i to doslovno.

U jednoj od najljepših akcija Nagetsa ove sezone, Jokić je "povukao" kontranapad tako što je napravio okret na svojoj polovini terena. Poslije te piruete košarkarša visokog 211 centimetra i teškog 129 kilograma, dodao je loptu do krila Majkla Portera Džuniora, a on je "spustio" u reket, do Erona Gordona, koji je snažno zakucao iza leđa - sa dvije ruke.

"Šoutajm Nagetsi. Ovo je ludo", pisali su oduševljeni navijači u komentarima. "Pogledao sam ovaj klip 37 puta", "Evo zašto Nagetsi ne mogu da budu zaustavljeni", "Majkl Porter je pokazao da može i da dodaje", "Iznenađuje da je Porter dodao", takođe su objavljivali korisnici društvenih mreža, aludirajući na činjenicu da Porter češće u ovakvim situacijama ipak uputi loptu ka košu.

Uživajte u magiji NBA prvaka:

Naravno da to nije bilo sve od branioca titule, jer je apsolutno vrijedno pomena i zakucavanje Kristijana Brauna, koji je poletio u jednom kontranapadu i ukucao loptu u obruč preko Armonija Bruksa. Bek Denvera rođen 2001. godine i visok 198 centimetara eksplodirao je pred reketom gostiju i učinio da dvorana "Bol arena" na nogama aplaudira tom njegovom potezu. Pogledajte zakucavanje:

Denver će u narednih 10 dana igrati protiv Oklahome i Dalasa kod kuće, pa će otići na seriju gostovanja Torontu, Bruklinu i Šarlotu, a onda će Amerika uživati na Božić po gregorijanskom kalendaru, kada će u Denver doći Golden Stejt Voriorsi. Primjera radi, najjeftinija karta za taj praznični meč košta 105 dolara, dok će u nedjelju u 3 ujutru prema našem vremenu u dvoranu na meč protiv Oklahome moći da se uđe za 32 dolara. Naravno, za ovakav šou Denvera zaista vrijedi dati novac.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC