• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Uh, šta mi uradi tip u rolci!" Zbog ovog pitanja je Jokić pogledao u roleks, pa počeo da se smije! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nikola Jokić se pošteno zabavljao nakon istorijske partije u dresu Denvera.

 Nikola Jokić se zabavljao na pres konferenciji Izvor: YouTube/screenshot/Jeff Skversky

Nikola Jokić odigrao je prethodne noći istorijsku utakmicu u NBA ligi u pobjedi Denvera nad Bruklinom (124:101), pošto je postao jedini koji je imao dvocifren broj tripl-dablova u sedam uzastopnih sezona. Jokić je meč završio sa 26 poena, 16 skokova i 10 asistencija, a poslije utakmice je bio veoma raspoložen za šalu tako da je jedan njegovo odgovor posebno privukao pažnju medija.

Pošto ga je trener Majkl Maloun posebno pohvalio za igru u odbrani, američki novinar Met Mur je pitao Somborca kako pronalazi balans u igranju na dvije strane parketa, odnosno kako čuva energiju da je ima dovoljno da doprinos u napadu i u odbrani. Jokić se pošteno zamislio i kazao da je to "dobro pitanje", a onda je pogledao u svoj roleks na ruci.

"Hm... Dobro pitanje... Devet godina!", kazao je Jokić kada je pogledao u portparola Denvera, a onda je dao pravi odgovor poslije svega: "Šalim se, šalim se. Izvini, prijatelju. Odbrana je kolektivna stvar, ali jedan igrač može da donese energiju cijeloj grupi. Kada vidite nekoga pored sebe da se trudi u odbrani, ne možete i vi da ne date sve od sebe. Iskreno, ne znam kako to radim, trudim se da nešto anticipiram, da znam gdje da budem, a nekada samo moraš da igraš snažno. Za mene to nije balansiranje time, nego samo osjećanjem utakmice, koga treba da čuvaš, ko je glavna opasnost", dodao je on.

I sam novinar je uzvratio da je dobio "dobar odgovor", a potom se na Tviteru oglasio i rekao da ga je "tip u rolci" na neki način uspio da ga "ismije". Naravno, nije time mislio ništa loše, nego se čak i divio načinu na koji je Jokić uspio da "okrene" takvo pitanje u svoju korist.


Podsjetimo, prethodne noći samo je Jokić od srpskih igrača izlazio na parket pošto je Nikola Jović ponovo prebačen u razvojni tim Majamija, dok su Aleksej Pokuševski i Vasilije Micić opet bili bez minuta u dresu Oklahome.

Jokić se smeje novinaru
Izvor: YouTube/Jeff Skversy

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC