• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda i Partizan hoće istog igrača? Već igrao u Beogradu u dresu Igokee!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Amerikanac na meti "vječitih" rivala?

 Zvezda i Partizan žele bivšeg pleja Igokee Kinana Evansa Izvor: MN PRESS

Američki plejmejker Kinan Evans (27) želja je Crvene zvezde Meridianbet, Partizana, Fenerbahčea i drugih timova, glasina je koja je potekla iz Španije u petak - samo dan nakon njegovog sjajnog nastupa na utakmici Žalgiris - Partizana u Kaunasu. Bivši "plej" Igokee ubacio je 33 poena u duelu protiv crno-bijelih, ali to nije bilo dovoljno da litvanski tim izbegne poraz u Kaunasu, a po svemu sudeći Evans bi uprkos svemu uskoro mogao da promijeni tim?

Takođe, navodi se i da je "izlazna" klauzula u Evansovom ugovoru sa Žalgirisom definisana na 300.000 evra, što bi teško bila prepreka za timove kojima je preko potrebno pojačanje na "pleju". I predsjednik Partizana Ostoja Mijailović potvrdio je da crno-bijeli traže "pleja", dok je u Zvezdi to gorući problem još od starta sezone, kada je postalo jasno da će Miloš Teodosić morati da "vuče" za dvojicu, jer Šabaz Nejpijer ne opravdava očekivanja.

"To neka ostane tajna, to je tajna kluba, na tome radimo, ali ne mogu da vam kažem ništa posebno više. Molim Boga da se niko ne povrijedi", rekao je Ostoja Mijailović o potencijalnim transferima Partizana.

 Kinan Evans stigao je u Žalgiris prošle godine i potpisao dvogodišnji ugovor, koji je i sada na snazi. Evans ove sezone u Evroligi prosečno postiže po 15,9 poena, uz 3,6 asistencija i 2,8 skokova po meču, kao i indeks korisnisti 16,8. Ove jeseni on je započeo svoju treću sezonu u Evroligi, u kojoj je debitovao u takmičarskoj 2021/22, noseći dres Makabija. U "Ponos Izraela" stigao je poslije godine u Makabi Haifi,. a sve nakon što je ostavio dobar utisak u Igokei, u sezoni 2019/20. Tim iz Laktaša bio je njegova prva stanica u Evropi, nakon što je u razvojnoj "Dži" ligi u Americi igrao za razvojne timove Denver Nagetsa i Filadelfije.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

crno beli

sreca dolazi sa odbranom pa nije ni bilo potrebe da se komentarise ali sad opet moram da opomenem komandanta zasto postavlja odbranu kad uvede igraca konkretno Koprivicu da iskace na devet metara kao hoce da pokaze da je u pravu,svi smo mi mali Zelimire i drago mi je sto si smanjio krilanje pa te molim igraj odbranu koja odgovara postavi na terenu nemoj obrnuto sace nova godina dosta vise ,sretno i sve najbolje u novoj godini

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC