• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amerikanac koji je bio na probi u Partizanu optužen za svirepo ubistvo

Čens Komenči je imao i malo poznatu epizodu u karijeri u Srbiji kada je stigao na probu u Partizan.

 Čens Komenči optužen za ubistvo bio na probi u Partizanu Izvor: Steph Chambers / Getty images / Profimedia

Iz Amerike su stigle vijesti o strašnom zločinu koji se desio u Nevadi u blizini Las Vegasa, a uhapšen je NBA košarkaš Čens Komenči. Ovaj 27-godišnji centar je ispitan i nakon toga je u pustinji pronađen leš 23-godišnje medicinske sestre Marajne Rodžers. Komenči je inače tokom svoje karijere stigao i do Srbije.

Malo ko pamti da je tada 22-godišnji Komenči došao na probu u Partizan kod trenera Nenada Čanka. Nakon što 2017. godine nije izabran na draftu on je igrao u "Dru Ligi", jednoj od ljetnih liga na kojima NBA igrači igraju sa veteranima, poznatim ličnostima i mladim igračima, da bi potom nastupao u razvojnoj ligi. Za Memfis Hasl je postizao prosječno 9,2 poena uz 5,4 skoka, a onda je 2018. godine došao u Partizan.

Nakon prvog dijela priprema uslijedio je odlazak u Španiju na pripremni turnir, a trener Nenad Čanak je odlučio da se Komančiju zahvali i nije ga poveo na duele sa Baskonijom, Saragosom, Tenerifama i Barselonom.

Sada je po svemu sudeći njegova košarkaška karijera gotova jer ga čeka suđenje i najvjerovatnije dugogodišnja zatvorska kazna. Saslušan je od strane policije Las Vegasa i nakon informacija koje je dao policija je uspjela da pronađe leš Marajne Rodžers u pustinji. Ovo je ona: 

Ovaj centar koji je do skora bio član razvojnog tima Sakramenta je uhapšen sa devojkom Sakari Rodžers (19). Policija je saslušala Komenčija i Sakari Rodžers i uspjeli su na osnovu podataka dobijenih na saslušanju da pronađu ostatke tijela nesrećne Marajne.

Inače, Komenči je prošle sezone odigrao jedinu NBA utakmicu u dresu Portlanda protiv Golden Stejta. Sada ga umjesto košarke sasvim sigurno čeka duga zatvorska kazna. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC