• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pokuševski se muči u NBA ligi, a djevojka ga "pecka"!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Aleksej Pokuševski se muči u NBA ligi, a njegova djevojka ga "pecka" na društvenim mrežama.

 Djevojka proziva Alekseja Pokuševskog Izvor: MN Press/Instagram/screenshot

Aleksej Pokuševski (21) ove sezone ne uspjeva da se nametne u Oklahomi. Kada je doveden plan je bio da bude jedan od lidera novog talasa Tandera, umjesto toga skoro pada uopšte ne igra. U decembru je na parketu proveo ukupno tri minuta i to protiv Lejkersa, kada je sve bilo gotovo.

Na parketu mu ne ide, ali zato van terena uživa. Njegova djevojka Joana Lau ga je na društvenim mrežama "pecnula" zato što je odlučio da gleda evroligaški meč između Olimpijakosa i Valensije umjesto da joj posveti pažnju. Tako je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj je napisala da je grčki tim za njega bitniji od nje.

Njih dvoje su u vezi dugo, bila je uz njega i kada je izabran na draftu 2020. godine kao 17. pik. Prije odlaska u Ameriku igrao je baš za Olimpijakos i tamo je postao i najmlađi igrač koji je debitovao u Evroligi u crveno-bijelom dresu sa 17 godina i 83 dana. Nadmašio je Jorgosa Printezisa umjesto koga je baš kročio na teren protiv Bajerna u martu 2019. godine.

U prvoj sezoni odigrao je 45 mečeva, 28 kao starter, u drugoj je igrao 61 meč, 12 kao starter, a prošle sezone je započeo 25 mečeva, ali je zbog problema sa povredama odigrao samo 34 utakmice. Ove godine je odigrao ukupno 6 mečeva i prosječno je bilježio 5,7 minuta. Da će tako biti moglo je da se nasluti pred start sezone kada nije dobio novi ugovor sa Oklahomom. Kroz nešto slično prolazi i Vasilije Micić koji se nije nametnuo u najjačoj ligi na svijetu...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC