• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić iskoristio priliku i uživao na hipodromu: Amerikanci brzo "uhvatili" Srbina, isplivala i fotografija

Nikola Jokić iskoristio je slobodno veče da uživa

 Nikola Jokić na hipodromu u Njujorku Izvor: YouTube/RTS Prikazuje/printscreen

Nikola Jokić "uhvaćen" je prošle noći na hipodromu u Njujorku, u gradu u kojem će igrati sljedeću utakmicu protiv Bruklin Netsa (subota, 1.30). Slobodno veče u "Velikoj jabuci" on je posvetio svojoj najvećoj sportskoj ljubavi van košarke i uživao je na hipodromu "Jonkers rejsvej" koji se nalazi u blizini granice Grada Njujorka.

"Večeras smo imali posebnog gosta. Hvala Nikoli Jokiću iz Denver Nagetsa što je došao kod nas. Nikola ima veliku strast za trkanjem i bili smo oduševljeni zato što je odlučio da nam se pridruži", objavljeno je na nalozima tog hipodroma na društvenim mrežama. Isplivala je slika sa staze:

Jokić je sigurno uživao kraj trkačke staze napravljene još 1899. godine. Poznat kao veliki ljubitelj konja i kasačkog sporta, Nikola svako ljeto provodi uživajući u svojoj ergeli. Tako je bilo i minulog ljeta, kada je, kako se kaže, kraj njega i saigrač Eron Gordon "progutao dlaku" i takođe uživao u Somboru sa konjima.

Prethodno, njih dvojica i ostatak tima postali su NBA šampioni i tu titulu će braniti do kraja tekuće sezone. Nagetsi su trenutno sa skorom 19-10 treći najuspješniji tim Zapadne konferencije (iza Minesote 21-6 i Oklahome 18-6), dok na Istoku više pobjeda imaju Boston Seltiksi (21-6) i Milvoki Baksi (21-7). A u predahu od košarke i trke sa ovim moćnim timovima, Nikola ovako uživa kraj konja, gdje od djetinjstva voli da bude.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC