• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Glumica za odrasle isprozivala NBA superstara: "Dosadan si u krevetu, malo vježbaj trojke!"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Američki košarkaš Zajon Vilijamson na udaru bivše, Morije Mils.

 Morija Mils isprozivala Zajona Vilijamsona Izvor: Instagram/Screenshot/thisismoriahmills

Svojevremeno jedan od najtalentovanijih američkih košarkaša Zajon Vilijamson za sada nema karijeru kakava se od njega očekivala kada je kao čudo od djeteta izabran sa prve pozicije na NBA draftu. Snažni centar Nju Orleansa praktično od ulaska u ligu bori se sa povredama i viškom kilograma, a način na koji živi van košarkaškog terena uopšte mu ne pomaže ovih godina - Zajon je svoju djevojku, glumicu iz filmova za odrasle, varao sa striptizetom koja je ostala trudna!

Ta informacija šokirala je čitavu SAD i danima je bila glavna tema medija, a glumica Morija Mils nije odustala od progona Zajona Vilijamsona na društvenim mrežama. Ona se već mjesecima oglašava o košarkašu koji kao da je magnet za naslovne strane tabloida, pa je tako i ovog puta - Morija je uporedila njegovu igru na terenu i ono što radi u krevetu, očigledno nezadovoljna sa obje stavke!

"Savjet za Zajona kad me već blati po medijima svake sedmice. Možda bi trebalo da izgubiš koji kilogram i pokušaš da izdržiš u krevetu sat ili dva. Kako bi bilo da vježbaš šut za tri poena? Svi su umorni od tvojih dosadnih zakucavanja. Smor su i dosadni kao što si ti u krevetu", izjavila je Morija, koja je i prije nekoliko mjeseci bila u centru pažnje.

Ona je široj javnosti postala poznata kada se ispostavilo da je bila u vezi sa Zajonom Vilijamsonom, koji je imao i druge djevojke u to vrijeme. Varao je glumicu iz filmova za odrasle, što je Moriju Mils dovelo do ludila i nateralo da se oglasi na društvenim mrežama.

"Izbrisala sam snimak na kojem mi fotograf sipa med u usta jer si se ti osećao poniženo, da bih ja došla na Tviter i vidjela kako ljubiš tu ku*vu. Pustila sam te da mi pljuneš usta tokom se*sa prethodni put. Kada si mislio da mi kažeš za tu ku*vu i da se ne selim u Nju Orleans. Znala sam da košarkaši varaju, ali nisam očekivala da ćeš ku*vi napraviti dijete. Nisi mogao da napraviš dijete pravoj po*no glumici", ispričala je tada Morija!

Glumica iz filmova za odrasle prijetila je Zajonu Vilijamsonu osvetničkim snimkom intimnog odnosa iz vremena kada su bili zajedno, ali taj materijal nikada nije našao put do javnosti. Umjesto toga, Morija je na društvene mreže postavila fotografiju na kojem se vidi da po obrazu tetovira ime jednog od najpopularnijih NBA košarkaša.

To nije bio potez koji je oduševio Zajona, ali se centar Nju Orleansa nije previše okretao zbog stvari koje glumica iz filmova za odrasle radi na društvenim mrežama. On je trenutno malo više fokusiran na teren, što nismo često imali prilike da vidimo prethodnih godina.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC