• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović povisio ton: Pojačanje? Važnije je da se bavim ovim igračima

Željko Obradović razgovarao je sa novinarima poslije poraza Partizana u Zadru.

 Obradović izjave nakon poraza od Zadra Izvor: YouTube/KK Zadar TV

Partizan je doživio četvrti poraz u ABA ligi u 13 odigranih utakmica. U Zadru je ubjedljivo izgubio (84:68). Domaći tim je sve vrijeme kontrolisao dešavanja na parketu, imao dvocifrenu prednost koju je na kraju i sačuvao. Uz to dodatni problem za srpski tim su povrede Pi Džej Doužera i Alena Smailagića.

Po završetku meča Željko Obradović bio je vidno nezadovoljan. Vidjelo se to i tokom utakmice, kada je tražio tajm-aut poslije 80 sekundi igre.

"Jasno je ako sam primoran da zovem prvi tajm-aut poslije nepunih dva minuta igre, onda je jasno kako smo krenuli. Bili smo ovdje tri dana, ovdje smo došli iz Madrida, imali su petak slobodan dan. Mislio sam da će to da pomogne da se odmore, prvenstveno u glavi. Večeras mnogi nisu bili na utakmici", rekao je Obradović.

Tokom meča na klupskom sajtu potvrđeno je da je Džejlin Smit došao, a to je bilo pitanje koje je dobio trofejni stručnjak, da li će hrvatski reprezentativac pojačati tim.

"Nemam pojma, ne znam stvarno. Mnogo je važnije da se bavim ovim, nego nekim drugim. Imam dosta razloga da se bavim ovim igračima koji su ovdje."

Pohvalio je rivala. "Čestitam Zadru na pobjedi i izvanrednoj igri, odigrali su dobar meč, neuporedivo bolji bili su od nas, sa više želje, agresivnosti. Čestitam im na svemu što su uradili. Želim svima srećan Božić i praznike"

Osvrnuo se i na atmosferu u dvorani.

"Odličan ambijent, pravi košarkaški, čestitam navijačima Zadra na ovome što su pripremili. Hvala im na aplauzu koji sam dobio, zaista lijepo", zaključio je Obradović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC