• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poraz Partizana i dvije povrede! Muke za Obradovića - evo kakvo je stanje sa Doužerom i Smailagićem

Alen Smailagić i Pi Džej Doužer povrijedili su se na utakmici u Zadru.

 Povrede Doužera i Smailagića Izvor: Arenasport

Partizan je ubjedljivo izgubio u Zadru (84:68), ali to nije najveći problem za crno-bijele. Dodatni razlog za zabrinutost su povrede Alena Smailagića i Pi Džej Doužera. Njih dvojica završili su meč ranije, u posljednjem kvartalu. Prema nezvaničnim informacijama MONDA povrede nisu teže prirode i to je svakako odlična vest za Željka Obradovića.

Prvo se povrijedio američki košarkaš na oko osam minuta prije kraja utakmice. Domaći tim imao je napad, on se okliznuo na reklamu koja se nalazila na parketu, pao je na parket i uhvatio se za koljeno sa bolnom grimasom. Saigrači su mu odmah prišli, kratko je porazgovarao sa njima i ohrabrujuća vijest je to što je sam ustao i otišao na klupu.

Veća briga bila je povreda Smailagića. Srpski centar je na oko šest minuta prije kraja nagazio na nogu Drežnjaka i sjeo na parket. Po reakciji i grimasi vidjelo se da stvari nisu ni malo naivne, meč je prekinut, ljekari su odmah otrčali do njega. Za razliku od Doužera, on nije mogao da stoji na nogama. Bila mu je neophodna pomoć, jer nije mogoa da se osloni na nogu.

Prve informacije su dobre, ostaje da se vidi da li će biti u konkurenciji za meč protiv Virtusa iz Bolonje u četvrtak (18.30 u Areni). Obradović neko vrijeme neće moći da računa na povrijeđenog Aleksu Avramovića, stigao je Džejlin Smit umjesto njega, koji zbog pravila Evrolige ne može da igra protiv italijanskog tima i očekuje se da će debitovati protiv Mornara u Baru (30.12).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC