• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić? Stani, moram da skinem naočare! Hit scena u studiju zbog Srbina: "Ne skače, ne trči, ali je nerealan"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

O Nikoli Jokiću pričali su i Bem Adebajo i Judonis Haslem.

 O Nikoli Jokiću pričali su i Bem Adebajo i Judonis Haslem Izvor: YouTube/House of Highlights/Screenshot/Printscreen/Twitter/OG podcast

Nikola Jokić je najbolji košarkaš na planeti i to dokazuje iz noći u noć u NBA ligi. Niko ne može da ga zaustavi, pokušavaju na razne načine, udvajanjima, udarcima, srpski centar bukvalno krvari na terenu, ali ga ni to ne sprečava da "pogura" Denver do pobjede i borbe za odbranu šampionske titule.

U podkastu koji vode dvojica bivših košarkaša Majk Miler i Judonis Haslem gostovao je centar Majamija Bem Adebajo i svi oni imali su samo riječi hvale na račun Jokića. Miler je postavio jednostavno pitanje - koga je najteže čuvati u ligi sada? "Mora da bude visoki Srbin, Džoker", izgovorio je Adebajo.

Tada se umiješao Haslem koji je igrao u NBA ligi od 2002. do 2023. godine i imao je priliku da se bori sa mnogim velikim zvijezdama u reketu. "Čovječe, taj dečko je nerealan, za njega moram da skinem naočare, to sr*nje je nerealno. Nerealan je, ne skače, ne trči brzo, ne možeš da ga ubrzaš, ne možeš da ga pomjeriš. Ne znam...", u neverici je pričao Judonis.

Za razliku od Stiva Kera i Stefa Karija koji su žestoko napali Jokića zbog toga što je izveo 18 penala na meču protiv Voriorsa, Bem ima potpuno suprotno mišljenje. "Ono što ja najuviše volim kod njega je to da se ne bavi flopingom. Okej, ljudi pokušavaju da 'prodaju' faulove, ali osim toga. On ne pokušava da iznudi 16-17 slobodnih bacanja, on pokušava da postigne poene", zaključio je Adebajo.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC