• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZLATO SA JOKIĆEM NA OLIMPIJSKIM IGRAMA? Bogdan oduševio Srbiju u dvije rečenice - sad jedva čekamo Pariz!

Autor Nikola Lalović

Bogdan Bogdanović će na Olimpijskim igrama ići po zlato. To je valjda svima jasno!

 Bogdan Bogdnović o Jokiću i reprezentaciji Izvor: Youtube/Eurohoops TV/Screenshot

Kapiten nacionalnog tima Srbije Bogdan Bogdanović je odlučio - dosta mu je srebra! Pet puta je u dresu Srbije osvajao drugo mjesto - na U19 Mundobasketu 2019. godine, zatim 2014. i 2023. na Svjetskom prvenstvu, 2017. na Eurobasketu i na Olimpijskim igrama 2016. Sada je u intervjuu za "Jurohups" rekao da je tome kraj!

"Biće! Mora da bude zlato!", odgovorio je na pitanje da li vjeruje da Srbija može do prvog mjesta ukoliko Nikola Jokić zaigra na Olimpijskim igrama. Dodao je i da nije bilo lako gubiti u finalima tako često, ali da se ne osvrće na te poraze. "Da, bilo je teško izgubiti u finalu, to je uvijek jako teško. Sljedećeg ljeta, na sljedećem turniru život ide dalje."

Ipak, ako Sjedinjene Američke Države dovedu svoj prvi tim predvođen veteranima kao što su Lebron Džejms, Stef Kari i Kevin Durent, biće ih jako teško dobiti.

"To je jako daleko. Ja bih volio da se takmičim protiv njih i to bi mi bilo veliko dostignuće u karijeri, jer ne možeš da nađeš takav tim nigdje na svijetu, ni u jednoj ligi. Oni svi imaju mnogo osvojenih NBA prstenova, mnogo olimpijskih i svjetskih medalja tako da bi bilo jako zabavno igrati sa njima. A mi ćemo svakako da se takmičimo", obećao je Bogdan.

Za sada igra sezonu karijere u NBA i izbio je u prvi plan u timu Atlante, ali ekipa, kao i on, mora da diže formu da bi bila konkurentna za najviši plasman.

"Za sada ide dobro za mene sa individualne strane. Koncentrisan sam na svaki meč i pokušavam da dam sve od sebe i da igram najbolje što mogu.  Uvijek pokušavam! Ne znam da li je ovo najbolja košarka koju mogu da igram jer i dalje napredujem. Moramo da nastavimo da igramo bolje, da se poboljšamo kao tim kako sezona odmiče i da budemo spremni da se takmičimo u pljejofu protiv teških timova", završio je Bogdanović.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC