• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea m:tel želi trijumfalno da započne 2024. godinu: U Laktaše stiže Split, Jovanović poziva na oprez

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

U 15. kolu ABA lige, Igokea m:tel u četvrtak će ugostiti Split (17 časova).

 vladimir jovanović Izvor: ABA liga j.t.d/Dragana Stjepanović

Prvi meč u 2024. godini košarkaši Igokee m:tel odigraće pred domaćom publikom u četvrtak od 17 časova, kada će u okviru 15. kola ABA lige u Laktašima ugostiti ekipu Splita.

Tim Vladimira Jovanovića igra po principu toplo-hladno, ali je i dalje u gornjem dijelu tabele, sa skorom 9-5 u dosadašnjih 14 kola. Iako je Split ostvario samo pet pobjeda u dosadašnjem dijelu sezone, Aleksandrovčani znaju da se radi o kvalitetnom rivalu, što je potvrdio u prošlom kolu, kada je u gostima savladao SC Derbi.

"Igramo na domaćem terenu protiv veoma kvalitetne i u dobroj formi ekipe Splita. Oni su u posljednjem kolu napravili veliku pobjedu na teškom gostovanju Studentskom centru, na način na koji nije lako pobijediti. Vratili su se sa minus 19, pogodili šut u posljednjim sekundama i sigurno da imaju veliko samopouzdanje. Popravili su mnoge stvari, doselekcija koju su uradili sa dovođenjem Šortera i Salivena se pokazala kao dobra i oni su u ovom trenutku veoma ozbiljan protivnik za sve. S druge strane, igramo na domaćem terenu, želimo da se dižemo u svakom košarkaškom smislu, imamo određene izmjene u rosteru, ali kao što sam rekao, igramo kod kuće i daćemo sve od sebe da budemo zadovoljni", rekao je trener Igokee Vladimir Jovanović.

Ognjen Stanković takođe očekuje težak meč, ali i pozitivan ishod.

"Sutra nas očekuje teška utakmica protiv Splita, poslije poraza od Crvene zvezde. Treba da izađemo sa energijom i damo svoj maksimum da pobijedimo", poručio je igrač Igokee m:tel.

Zanimljivo, na posljednja tri duela Igokee m:tel i Splita slavili su gosti, ali se "igosi" nadaju da to neće biti slučaj i u sutrašnjem meču.



Standings provided by Sofascore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC