• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović nahvalio igrača Zvezde pred derbi: "Taj mali će biti visoko na NBA draftu, igra odlično!"

Željko Obradović biranim riječima o Nikoli Topiću.

 Željko Obradović o Nikoli Topiću Izvor: MN PRESS

Trener Partizana Željko Obradović saopštio je da zbog povreda gotovo sigurno u derbiju protiv Crvene zvezde (četvrtak, 20.00) neće igrati Zek Ledej, Uroš Trifunović i Aleksa Avramović, ali poručuje da bez obzira na sve utakmica dolazi u "dobrom trenutku za obje ekipe".

"Oni su odigrali zaista dobru utakmicu protiv Fenerbahčea, mi smo odlično igrali protiv Asvela i nadamo se da će biti dobra utakmica. Poznajemo dobro koševe i ambijent u Areni, ali će ovaj put biti malo drugačije. Tako je kako je, treba biti koncentrisan na utakmicu, a mi dobro znamo šta nam je posao", rekao je Obradović u obraćanju medijima uoči meča 19. kola Evrolige u kome će Zvezda tražiti "osvetu" za dva poraza tokom jeseni.

Obradović je želio posebno da pohvalio i Nikolu Topića iz Crvene zvezde, koji se nedavno vratio sa pozajmice u Megi. "Topić igra odlično. Pokazuje dozu zrelosti neuobičajenu za svoje godine i lično mislim da će sljedeće godine biti veoma visoko plasiran na NBA draftu. Izuzetno je veliko pojačanje za Zvezdu. Igra veoma dobro i pametno", kazao je "Žoc".

Podsjetimo, američki mediji su prognozirali da će Topić biti visoko plasiran na predstojećem NBA draftu, a neki su išli toliko daleko da čak tvrde da će biti prvi pik.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC