• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Košarkaš Partizana odgovorom ostavio kritičare bez teksta: "Osmjehujem se, evo i zašto"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pi-Džej Doužer objasnio je svoje riječi, izrečene u Štark areni poslije derbija.

 Pi Dzej Douzer izjava poslije Crvene zvezde Izvor: MN PRESS

Košarkaš Partizana Pi-Džej Doužer napustio je Štark arenu poslije poraza Partizana od Zvezde nakon što je priznao da je oduševljen ambijentom "vječitog derbija" i pred Zvezdinim navijačima. Kroz blagi osmijeh on je rekao da je uživao u ambijentu i spektaklu, a među navijačima crno-bijelih bilo je i onih koji su ga kritikovali zbog te izjave. Nekadašnji saigrač Nikole Jokića odgovorio je na Instagramu navijaču koji mu je napisao između ostalog: "Samo nemoj da se smiješ nakon što nas pobijede".

"Osmjehujem se jer sam blagosloven. Izvinjavam se ako se osjećate razočarano. Trudimo se najbolje što možemo, iako ponekad ne uspijevamo, ali svaki put dajemo sve od sebe za ime kluba koje nosimo na dresu", napisao je smireno Amerikanac, a ta poruka imala je snažan odjek.

Doužer je još jednom podsjetio da je van vatrenih navijačkih strasti ovo ipak samo sport, a on njemu očigledno veoma prija što ga igra u Beogradu, gdje je vatreno na derbijima kada su oba tima domaćini. Pogledajte kako je bilo u četvrtak uveče, u Štark areni krcatoj navijačima Zvezde.

Bivši NBA košarkaš i nekadašnji igrač Denvera rekao je nakon utakmice ovo: "Uživao sam u atmosferi, bilo je zabavno, voljeli bismo da je ishod drugačiji, ali je ambijent sjajan, lijepo iskustvo za mene, vrhunac rivalstva dva kluba." On je od dolaska među crno-bijele jedan od najvažnijih igrača tima Željka Obradovića i to dokazuje i u Evroligi, u kojoj prosječno postiže devet poena uz 3,1 asistenciju i u ABA ligi, u kojoj postiže po 8,7 poena po utakmici.

On je prije dolaska u klub iz Humske igrao u NBA ligi od 2017. godine za Oklahomu, Boston, Denver i Sakramento Kingse. U najjačoj ligi na svijetu ukupno je nastupio 121 put, od čega 97 puta kraj Nikole Jokića u Denveru, od 2019. do 2022. godine.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:27
Dožuer posle poraza od Zvezde
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC