• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nakon Zvezde to moramo da uradimo! Željko Obradović: Problemi? To nema nikakve veze!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Poruka trenera crno-bijelih sa treninga.

 Izjava Zeljka Obradovica poslije Zvezde Izvor: MN PRESS

Poslije Partizanovog poraza od Crvene zvezde u derbiju u Evroligi, trener crno-bijelih Željko Obradović okupio je ekipu na treningu u Štark areni, jer u subotu crno-bijeli dočekuju Krku (17 časova). U poruci sa treninga, "Žoc" je poručio da ekipa odmah mora da se fokusira na ono što dolazi, svjesna propusta u derbiju protiv Zvezde - a nije ih bilo malo.

"U ritmu smo igranja utakmica non-stop, praktično nemamo vremena za trening. Imamo i dosta igrača koji imaju određene probleme. Ali to nema nikakve veze, moramo imati najbolji mogući pristup. Poslije loše odigrane utakmice protiv Zvezde u Evroligi, potrebno je da probamo da nađemo način kako bi pokazali prije svega ogromnu želju koja mora biti prisutna u svakoj utakmici", kazao je on.

Dok u Evroligi Partizan ima prostor da izgubi i da i dalje ima realne šanse za ulazak u Top 8, u ABA ligi stvari stoje drugačije, jer je Zvezda dočekala 2024. godinu na prvom mjestu tabele i sa čak tri pobjede više od crno-bijelih, branioca titule. Danilo Anđušić, Partizanov šuter, upozorio je na to da Slovence ne bi trebalo uzeti zdravo za gotovo.

"Bitna utakmica za nas da se vratimo na pobjednički kolosijek. Sigurno Krka neće doći sa bijelom zastavom ovdje, ostvarili su nekoliko jako bitnih pobjeda što im je puno znači za pomjeranje na tabeli iz zone ispadanja. Igraju bolje nego da početku sezone. Vjerujem da ćemo uz našu dobru igru doći do pobjede, što je najvažnija stvar", kazao je on. Krka je u ovom trenutku pretposljednja na tabeli ABA lige sa učinkom 3-11 i samo je Mornar neuspješniji od nje (1-14).

Poslije meča protiv Krke i Božića dan kasnije, Partizan će u subotu otputovati u Istanbul, gdje će u utorak gostovati Fenerbahčeu, na početku još jedne "duple" evroligaške nedjelje. Narednog petka u Štark areni crno-bijeli će ugostiti Makabi, koji prethodnih mjeseci igra u Beogradu kao domaćin, zbog rata Izraela i Hamasa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC