• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evroligaš otpustio dvojicu trenera u istoj sezoni: Parker dijeli otkaze - stiglo saopštenje

Đanmarko Poceko dobio je otkaz u Asvelu.

 Đanmarko Poceko dobio otkaz u Asvelu Izvor: Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia

Toni Parker podijelio je dva otkaza u Asvelu u istoj sezoni. Prvo je otpustio rođenog brata Ti Džeja Parkera i doveo Đanmarka Poceka. Onda je, poslije nešto više od dva mjeseca saradnje, uručio otkaz i italijanskom stručnjaku. I to poslije pobjede protiv Žalgirisa. Njegove treće na klupi francuskog kluba, sve tri su došle pod njegovim vođstvom, a dvije od te tri došle su protiv litvanskog kluba.

Potvrda o prekidu saradnje stigla je direktno iz kluba. "Menadžment kluba donio je odluku o prekidu saradnje sa trenerom Pocekom na prijateljski način. Kako bismo dali novi impuls našem timu u drugom dijelu sezone Pjerik Pupe će voditi klub. Pomagađe mu Edoardo Kazalone i Žozef Gomiz, kao i Karim Atamna koji će biti zadužen za individualni rad sa igračima", navodi se u saopštenju.

To nije jedina promjena u timu. Francuski mediji tvrde da će Dešon Tomas pojačati tim, kao i da će on biti zamjena za Džona Egbunua. Sve ovo navodno je uvertira za ono što slijedi na ljeto. Sačekaće kraj Olimpijskih igara i onda će pokušati da dovedu selektora reprezentacije Vensana Kolea za višegodišnji projekat...

Asvelova sezona u Evroligi praktično je završena, pravo čudo i nevjerovatna serija pobjeda potrebna je samo da bi se uključio u trku. Trenutno je na pretposljednjem mestu sa skorom 3-16 koliko ima i Alba. Na 10. mjestu, posljednjem koje vodi u plej-in turnir, u ovom momentu je Valensija sa skorom 10-9, a isti učinak imaju Partizan, Monako, Valensija i Baskonija, dok po dvije pobjede manje imaju Armani, Zvezda i Bajern.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC