• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katastrofa za Zvezdu - povrijeđen Miloš Teodosić?! (VIDEO)

Srpski košarkaš Miloš Teodosić teško se kretao nakon poraza Zvezde od Cedevita Olimpije.

 Video snimak povreijeđen Miloš Teodosić Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Crvena zvezda je u Ljubljani poražena od Cedevita Olimpije u 15. kolu ABA lige, ali to može da bude i manje loša vijest za navijače srpskog kluba. Snimak sa društvenih mreža pokazuje da je povrijeđen Miloš Teodosić! Iskusni plejmejker tokom meča se požalio na povredu, a na video zapisu može se primijetiti kako teško hoda dok ulazi u klupski autobus.

Teodosić je pokušao da prekine jednu kontru Cedevita Olimpije, a tom prilikom nagazio je na stopalo protivničkog igrača. Završio je na parketu, odmah se uhvatio za zglob i sa bolnom grimasom na licu se kasnije uputio ka klupi. U nastavku meča vratio se na teren, ali je djelovalo da postoji problem - što je kasnije i potvrđeno snimkom koji kruži društvenim mrežama. Pogledajte ga:

Teodosić nije bio impresivan u Ljubljani, ali je u prethodnom periodu pokazao fantastičnu formu - impresivnom partijom srušio je Makabi u hali "Aleksandar Nikolić", bio je važan šraf na gostovanju Fenerbahčeu u Istanbulu, a zatim i na domaćem terenu protiv Partizana. Kada se ima u vidu da Zvezdi slijedi novo duplo kolo Evrolige - ogstovanja Asvelu i Olimpiji iz Milana, svaka povreda može da bude ključna za nastavak sezone.

Podsjećamo, talentovani plejmejker Nikola Topić povredio se na meču protiv Partizana u Evroligi. Klub je već saopštio da najtalentovanijeg srpskog košarkaša čeka pauza duža od mjesec dana, a izostanak Miloša Teodosića u tom periodu bio bi preveliki hendikep. Janis Sferopulos bi ostao samo sa jednim plejmejkerom u timu, a Jago dos Santos morao bi da dobija pomoć od bekova - Nemanje Nedovića i Adama Hange.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC