• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sferopulos se oglasio o Teovoj povredi: Miloš jedva ušao u autobus - evo šta kaže trener Zvezde

Iskusni plejmejker Crvene zvezde ima problem sa zglobom i zbog toga nije mogao da igra u finišu meča.

 Sferopulos o povredi Teodosića Izvor: Nik Moder/Sportida/MN PRess

Crvena zvezda je u subotu uveče poražena od Cedevita Olimpije u derbiju 15. kola ABA lige, ali to možda neće biti najgora vijest koju crveno-bijeli donose iz Slovenije. Iskusni srpski plejmejker Miloš Teodosić zaradio je povredu na gostovanju drugoplasiranom timu regionalnog takmičenja, a tek treba da se utvrdi kojeg je stepena i da li zahtjeva pauzu za bivšeg reprezentativca.

O povredi Miloš Teodosića medijima u Ljubljani govorio je i grčki trener Janis Sferopulos, koji mora da sačeka mišljenje doktora prije nego što bude siguran da li ima Teodosića na raspolaganju za duplo kolo i dva evroligaška gostovanja u toku naredne nedjelje!

"Nije u pitanju povreda koljena već zgloba. Vidjećemo da li će biti dobro, doktor će nam reći", istakao je Janis Sferopulos nakon meča, a navijače Crvene zvezde zabrinuo je i snimak koji se u međuvremenu pojavio na društvenim mrežama. Na njemu se vidi kako se iskusni plejmejker teško kreće i jedva ulazi u klupski autobus.

Podsjećamo, Crvena zvezda je na evroligaškom derbiju ostala bez Nikole Topića koji će zbog povrede odustvovati najmanje mjesec dana. Samo nekoliko dana prije toga klub je napustio Šabaz Nejpir, američki organizator igre koji je ljetos projektovan za prvog plejmejkera ekipe i najveću zvijezdu tima u ovoj sezoni.

Ukoliko Teodosićeva povreda bude zahtijevala odsustvo sa terena, grčki trener Janis Sferopulos ostaće samo na jednom raspoloživom pleju - brazilskom košarkašu Jagu dos Santosu. Njemu bi u narednim mečevima morali da pomažu Nemanja Nedović, Adam Hanga, pa možda čak i Dejan Davidovac, koji je ranije u karijeru znao da bude sekundarni kreator Zvezdinih napada.

Ipak, u ovako gustom rasporedu nema vremena za improvizacije - Crvena zvezda devetog januara igra u Francuskoj protiv Asvela, zatim 11. u Italiji protiv Olimpije iz Milana, a naredni meč regionalnog takmičenja je 14. januara protiv Borca iz Čačka. Do kraja januara Zvezdu čekaju i okršaji protiv Baskonije, FMP-a, Albe, Partizana i Valensije, na početku duplog kola koje se završava početkom februara okršajem protiv Barselone.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC