• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvijezda filmova za odrasle uništila Stefa Karija! Pola interneta u čudu - kako je ovo znala prije 7 godina?!

Autor Dragan Šutvić

Nekadašnja glumica u filmovima za odrasle Mia Kalifa govorila o stvarima koje Stef Kari voli mnogo prije nego što ih je on javno otkrio.

 mia kalifa o stefu kariju  Izvor: MN Press/Instagram/miakhalifa/printscreen

Jedan od najboljih košarkaša današnjice ima čudan fetiš - bek Golden Stejt Voriorsa Stef Kari opsjednut je ženskim stopalima! Ljubitelji košarke koji već dugo mogu da prate njegove impresivne igre u NBA ligi za to su saznali prošle godine, kada je Stef sa suprugom Aješom gostovao u jednoj emisiji na Jutjubu i otkrio koji dio njenog tijela najviše voli. Sada je tema ponovo aktuelna jer su košarkaški zaljubljenici na Tviteru otkrili objavu nekadašnje zvijezde filmova za odrasle Mie Kalife u kojoj se takođe priča o Stefovoj ljubavi prema stopalima!

Mia Kalifa je davne 2017. godine napisala "Ako je Stef Kari toliko zaljubljen u stopala, zašto su mu patike toliko ružne?", ali tada nije privukla mnogo pažnje. Skoro sedam godina kasnije Mia je u centru pažnje jer su mnogi u šoku kako je to ona znala fetiš slavnog sportiste godinama prije nego što ga je on javno otkrio u prisustvu svoje supruge?! Pogledajte kako izgleda Mia Kalifa:

Istina, Aješa Kari je svojevremeno, još prije nekoliko godina, pričala o tome kako sa svojim suprugom ne razmjenjuje provokativne fotografije već on želi da gleda samo njena stopala. "Moj muž zaista voli moja stopala. Jednog dana sam mu poslala sliku mojih stopala i od tada ih stalno dobija - to je ono što mu šaljem kada traži provokativne fotografije", ispričala je u jednoj emisiji supruga američkog košarkaša.

Taj dio priče vjerovatno nisu znali košarkaški fanovi koji se sada prisjećaju tvita poznate glumice iz filmova za odrasle. Doduše, tačno je da je ona o tome pričala prije nego što je Stef Kari otkrio šta voli.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC