• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdan "bacao" rivale na parket i srušio Rajakovića!

Autor Dragan Šutvić

Bogdan Bogdanović je počeo sve više da igra kao starter i to bi moglo da ga "izbaci" iz konkurencije za najboljeg "šestog igrača lige".

 nba liga bogdan bogdanović pobijedio darka rajakovića  Izvor: Profimedia/USA TODAY Sports / ddp USA

Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović rastužio je prethodne noći Darka Rajakovića pošto je Atlanta na domaćem terenu savladala Toronto u drami 126:125. I ovoga puta Bogdanović je bio starer, sada kraj oporavljenog Treja Janga, a ne Dežontea Mareja koji je bolestan, što je iskoristio da odigra jednu od najboljih utakmica ove sezone.

Bogdanović je meč završio sa 24 poena (7/11 iz igre), četiri skoka, dvije asistencije, dvije ukradene i dvije blokade. Istina, imao je srpski košarkaš i pet izgubljenih lopti, što je najveći minus za partiju koju je pružio prethodne noći, ali je pokazao da Atlanta na njega može da se osloni bilo kao startera ili "šestog čojveka". Najvjerovatnije je da će se opet preseliti na klupu čim se i Marej oporavi, čime će ostati i favorit za nagradu najbolje rezerve lige. Pogledajte i najatraktivniji potez Bogdanovića prošle noći kada je driblingom "bacio na parket" Envoru:


Osim Bogdanovića, Atlantu su do pobjede nosili Trej Jang sa 30 poena (9/24) i 12 asistencija, odnosno Sadik Bej sa 26 poena i 13 skokova. Od startera, dobar je bio i Kapela sa 19 i Džonson sa 17, dok je tek Okongvu sa klupe doprineo sa 10 poena. S druge strane Reptorsi su imali više poena s klupa nego od rezervi, a prednjačili su Envora i Barns sa 24.

Prethodne noći niko više od srpskih igrača nije izlazio na parket, a šokantan poraz doživio je Finiks na gostovanju Orlandu (113:98), dok ih je prije toga pobijedila i Indijana. Ipak, najveće iznenađenje napravio je Detroit, najgori tim lige, možda i u istoriji NBA, koji je uspio da pobijedi najbolji tim zapada - Oklahomu. Nikome nije jasno kako su uspjeli, ali došli su do šeste pobjede u ovoj sezoni...

NBA REZULTATI

Detroit - Oklahoma 120:104
Indijana - Memfis 116:110
Atlanta - Toronto 126:125
Orlando - Finiks 113:98
Portland - Čikago 96:104

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC