• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najljepša Srpkinja na derbiju zbog košarkaša Zvezde: Mina je uvijek kraj Nemanje - pobjeda je rođendanski poklon

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Košarkaš Zvezde kao i uvijek imao podršku lijepe supruge, poznatog srpskog modela

 Mina Milutinović supruga Nemanje Nedovića Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Mina Nedović (29), supruga košarkaša Zvezde i reprezentativca Srbije Nemanje Nedovića, bila je i sada na derbiju Zvezda - Partizan u Štark areni i navijala je za svog supruga kraj terena. Dan poslije utakmice, ona se vidi na snimku kraj Nedovićeve majke, koja je psovala Zeka Ledeja zato što je udario njenog sina, a pobjeda u derbiju bila je i Nemanjin rođendanski poklon Mini, jer je rođena 26. januara.

Mina i Nemanja važe za jedan od najskladnijih parova i zajedno su duže od 10 godina. Upoznali su se 2014. godine, bili su zajedno dok je njega karijera vodila u San Francisko, Malagu, Milano, Atinu, a od pretprošle godine su ponovo u Beogradu. Ovo je Mina Nedović, ex Milutinović:

"Bilo je ljeto, Nemanja je bio sa svojim društvom, a ja sa svojim. Te godine je bio povrijeđen i nije mogao da igra za reprezentaciju. Nakon tog našeg prvog susreta prošlo je nekoliko dana i počeli smo da se čujemo. On je baš tada išao u Ameriku na preglede, i kad se vratio, dogovorili smo se da se vidimo i upoznamo. Ja sam tog ljeta upisala fakultet i pripremala se da modeling malo ostavim po strani. Nemanja je imao ugovor sa Golden stejt voriorsima na još godinu. U početku veze sve je bilo veoma komplikovano, bili smo razdvojeni, mnogo obaveza čekalo me je na državnom fakultetu. Dešavalo se da odem u Ameriku na samo četiri dana kako bismo bili zajedno", ispričala je ranije Mina za magazin "Gloria".

Mina i Nemanja stupili su u građanski brak 2020. godine samo u krugu najbližih, a onda su 2022. napravili veliko vjenčanje u jednom beogradskom restoranu, na kojima su bili mnogi poznati košarkaši, a Nedovićev prijatelj i saigrač iz reprezentacije Bogdan Bogdanović bio je među najveselijima. Pogledajte kako je izgledalo to vjenčanje:

Tokom 2023, Mina i Nemanja postali su roditelji, jer je manekenka početkom juna donela na svijet ćerku kojoj su dali ime Talia. Prošlog vikenda, njih troje su prvi put zajedno proslavili Minin rođendan, a pobjeda u derbiju uljepšala je te slavljeničke dane porodici Nedović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC