• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdan ušao u klinč sa navijačima, pa dobio otkaz: Potpuni haos - sklanjali ga u svlačionicu, svađao se i sa novinarima

Zvezdan Mitrović više nije trener Galatasaraja.

 Zvezdan Mitrović dobio otkaz u Galatasaraju Izvor: MN PRESS

Zvezdan Mitrović dobio je otkaz u Galatasaraju. Poslije utakmice protiv Dižona i poraza u FIBA Ligi šampiona (96:93) nastao je potpuni haos. Turski tim vodio je u trećoj četvrtini sa čak 25 poena razlike (80:55), pa je na kraju doživio poraz što je razbjesnilo sve na tribinama.

Prilikom odlaska u svlačionicu došlo je do sukoba između crnogorskog stručnjaka i navijača. Nešto su mu dobacivali sa tribina, želio je da im uzvrati, uključili su se članovi stručnog štaba i uspjeli su da ga izguraju što dalje od njih i da ga ga pošalju u svlačionicu. Problemi se tu nisu završili...

Već na konferenciji za medije novinari su ga pitali da li razmišlja o ostavci poslije svega što se dogodilo. "Ne vidim nijedan razlog zbog kog bih dao ostavku. Ne znam zašto me to pitate. Ovo je prvi put da sam čuo ovakvo pitanje na konferenciji", rekao je Mitrović.

Nije se dugo čekalo na reakciju kluba, pošto su čelnici Galatasaraja dan kasnije odlučili da mu uruče otkaz, doduše navedeno je da je "zajednički prekid saradnje", mada to i nije baš tako izgledalo. Mitrović je prije odlaska u Tursku radio u Asvelu, gdje je dobio otkaz zbog neslaganja sa predsjednikom Tonijem Parkerom koji je zatim angažovao svog rođenog brata Ti Džeja, pa je onda preuzeo Monako i tamo je došlo do razlaza jer se nije slagao sa prvom zvijezdom tima Majkom Džejmsom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC