• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan se oglasio: "Niko nije zvao Musu, prišivate nam basnoslovne ponude"

Partizan se oglasio povodom informacija da dovodi Džanana Musu.

 Partizan nije zvao Džanana Musu Izvor: MN PRESS

Povodom spekulacija da je Partizan dogovorio dolazak Džanana Muse iz Real Madrida za narednu sezonu, crno-bijeli su se hitno oglasili saopštenjem uoči meča sa Virtusom (petak, 20.30). Oni su objasnili da vijest "nije tačna jer klub nije kontaktirao ni Musu ni njegovog agenta, a kamoli uputio ponudu".

Takođe, iz Partizana dodaju da se već previše puta dogodilo da se uz njihovo ime "prišivaju basnoslovne ponude za određene igrače", i to u toku takmičarske sezone, zbog čega izražavaju sumnju da to "nije slučajno". Partizan iz tog razloga skreće pažnju medijima da bombastične vijesti poput navodnog dolaska Džanana Muse u Partizan prvo provjere sa čelnicima kluba prije objave. Pročitajte kompletno saopštenje crno-bijelih:

"KK Partizan Mozzart Bet kao aktuelni šampion AdmiralBet ABA lige i Klub koji i u sezoni 2023/24 dostojno predstavlja srpsku i regionalnu košarku u Evroligi, oglašava se javno ovim saopštenjem za javnost kako bi skrenuo pažnju na određene stvari koje ciljano ili nehotično mogu biti štetne po Klub. Svjedoci smo da se u jeku prelomnog dijela sezone u javnosti pojavljuju vijesti o tome da jedan od najboljih igrača Real Madrida, Džanan Musa, ima ponudu KK Partizan Mozzart Bet. Uz ogromno poštovanje za Musu i njegov igrački kvalitet koji je neupitan, ova vijest nije tačna jer iz Kluba niko nije kontaktirao ni njega ni njegovog agenta, a kamoli uputio bilo kakvu ponudu.

Izvor: Irina R. Hipolito / Zuma Press / Profimedia

Ova vijest sama po sebi ne bi zavređivala toliku pažnju da nije u pitanju na desetine puta ponovljeni slučaj u kojem se u javnosti Partizanu prišivaju basnoslovne ponude za određene igrače, uglavnom u toku takmičarske godine. Klub ovim putem izražava sumnju da se te stvari ne dešavaju slučajno i apeluje na medije da ovakve bombastične vijesti slobodno provere sa čelnicima crno-bijelih prije objave.

Takođe, KK Partizan Mozzart Bet želi da podsjeti sve da se zvanični stavovi Kluba kada je u pitanju finansijsko i opšte poslovanje komuniciraju putem zvaničnog sajta KK Partizan ili kroz javne nastupe predsjednika Ostoje Mijailovića ili direktora Duleta Karavesovića. Sve druge izrečene komentare treba posmatrati i tretirati kao lične impresije ili stavove.

Na kraju ili na početku, KK Partizan Mozzart Bet staje u zaštitu svojih igrača i trenera koji su u posljednje vrijeme bili tema tendencioznih komentara, naslova i tekstova, kao i napada putem društvenih mreža. Klub je i te kako svjestan navijačkih strasti, ali apeluje na sve profesionalce da učine dodatni napor kako bi zadržali objektivan pogled na sportska dešavanja. Još jednom podsjećamo da najveću štetu od ovakvih dešavanja ima naša košarka, a da se kreirana atmosfera preliva i na teren, čemu svjedočimo već godinama.

KK Partizan Mozzart Bet apeluje na sve da ovaj prelijepi sport čuvamo i zajedno promovišemo na najbolji mogući način uz uzajamno poštovanje svih aktera na terenu i oko terena. Pred ekipom Partizana je večeras veoma važna utakmica u borbi za plasman među osam najboljih ekipa u Evroligi. Sačuvajmo koncentraciju i poželimo crno-bijelom timu mnogo sreće u večerašnjem duelu sa Virtusom!", zaključuje se.

U međuvremenu se oglasio i Musin agent Miško Ražnatović. I prema njegovim rečima, nema ništa od navodnog dogovora Muse i Partizana.

"Ugovor Džanana Muse sa Real Madridom, izuzimajući opciju odlaska u NBA, ističe nakon sezone 2024/25", napisao je kratko Ražnatović

Podsjetimo, informaciju o dolasku zvezde Real Madrida u Partizan "lansirao" je navijački portal iz Španije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC