• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasila se Evroliga, o Zvezdi i Partizanu: Saopštenje zbog sastanka u Beogradu

Oglasila se Evroliga.

 Evroliga saopštenje o sastanku u Beogradu Izvor: Kurir/Petar Aleksić

Evroliga se oglasila povodom brojnih spekulacija oko statusa Partizana i Crvene zvezde, odnosno njihovog zahtjeva za dobijanje "A" licence. Upravo tim povodom Bodiroga i Motiejunas bili su u Beogradu i razgovarali sa predstavnicima "vječitih", a konačna odluka trebalo bi bude donesena u aprilu.

"U svjetlu nedavnih članaka objavljenih u nekoliko medijskih kuća, Evroliga želi da saopšti: Predsjednik Evrolige, gospodin Dejan Bodiroga i izvršni direktor, gospodin Paulius Motiejunas, sastali su se sa izvršnim članovima Crvene Zvezde i Partizana u četvrtak, 8. februara tokom njihove posjete Beogradu. Svrha oba sastanka bila je razmjena ideja, pregled tekuće sezone i procjena buduće saradnje. Evroliga želi da zahvali klubovima što su ugostili njegove predstavnike", saopštila je Evroliga.

Detalji sastanka iz Beograda nisu otkriveni i o svemu će biti više riječi kada vlasnici Evrolige - klubovi koji imaju "A" licencu - budu u aprilu odlučivali o potencijalnim novim učesnicima. Već znamo da je Dubai veoma blizu ulaska u takmičenje koje bi usled toga moglo da bude i prošireno, a znamo da "vječiti" imaju mnogo argumenata koji im idu u korist.

"Trenutno, šampion ABA lige će igrati Evroligu. To se nije mijenjalo. U zavisnosti od dešavanja u cijeloj Evropi i Evroligi, kao i kada vidimo ko je šampion i vicešampion Evrokupa, sješćemo i razgovarati", rekao je Motijunas na pitanje da li će oba srpska kluba učestvovati u Evroligi prije nekoliko nedjelja, kada je rekao da su i ostala tržišta veoma interesantna čelnicima takmičenja i da još nikakva odluka nije donesena.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC