• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ranjeni" Partizan dolazi u Laktaše: Biće motivisani da ovdje prekinu negativni niz!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Oni jesu trenutno u seriji nekih poraza, ali vidi se u njihovoj igri ideja, znaju šta hoće", rekao je trener Igokee Vladimir Jovanović pred duel sa Partizanom.

 Vladimir Jovanović pred utakmicu Igokea - Partizan Izvor: ABA league/Dragana Stjepanović

Košarkaši Igokee u nedjelju od 17 časova u Laktašima će dočekati Partizan u meču 20 kola ABA lige.

Crno-bijeli su stigli u Laktaše uzdrmani serijom poraza, a nakon posljednjeg neuspjeha protiv Bajerna navijači Partizana su izviždali svoje ljubimce u Areni.

Ipak, loša forma Partizana neće dovesti do opuštanja Igokee, koja je u prvom dijelu sezone napravila iznenađenje i slavila u Beogradu rezultatom 91:89.

"Očekuje nas utakmica protiv ekipe o kojoj ne treba trošiti riječi. Partizan je evroligaška ekipa, sigurno jedna od dvije najbolje u ABA ligi. Oni jesu trenutno u seriji nekih poraza, ali poed toga vidi se u njihovoj igri ideja, znaju šta hoće. Neke utakmice su nesrećno izgubili i sigurno će biti motivisani da ovdje prekinu negatzivni niz. Od stručnog štaba pa do svih igrača to je jedan veliki kvalitet. Mi smo na njihovom terenu odigrali dobro, uspjeli da pobijedimo i iako ćemo biti u izmijenjenom stastvu imamo šta da ponudimo u smisli kvaliteta košarke. Potrudićemo se da ispoštujemo sve što smo pripremali i da budemo konkurentni što više minuta", poručio je trener Igoke Vladimir Jovanović.

Bek Aleksandrovčana Marko Jeremić, takođe je optimista, iako i on dodaje da se ekipa Igokee znatno promijenila od tog trijumfa nad crno-bijelima.

"Očekuje nas težak meč protiv sjajne ekipe Partizana. Oni se nalaze u nezavidnom položaju. Mi nemamo šta da izgubimo, u prvoj utakmici smo slavili, iako smo sada u izmijenjenom sastavu. Mislim da imamo šta da tražimo u ovom meču ako budemo na svom nivou. Imamo kvalitet, želimo da se dokazujemo do kraja, ako budemo u našem ritmu i ako odgovorimo sa čvrstinom mislim da možemo da pobijedimo“, rekao je Jeremić.

Prodaja ulaznica po cijeni od 40 KM počela je jutros u 9 časova u kafe baru u sklopu Sportske dvorane Laktaši, a u nedjelju će se ulaznice moći kupovati od 9 do 13 časova na istom mjestu, a od 13 časova na blagajni Sportske dvorane u Laktašima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC