• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duško je selektirao tim, znao je za Teodosića! Čović progovorio: Htio je Bjelicu i Tobija, a ne Monekea i Hauarda

Nebojša Čović pričao je o Dušku Ivanoviću, selektiranju tima i pojačanjima.

 Čović o Dušku Ivanoviću i pojačanjima Izvor: MN PRESS

Duško Ivanović selektirao je tim, znao je da je Miloš Teodosić opcija, izabrao je Nemanju Bjelicu i Majka Tobija prije nekih drugih igrača. Ovo su samo neke od stvari koje je Nebojša Čović otkrio u razgovoru oko tima Crvene zvezde i načina na koji su stizali igrači i kako se pravio sastav.

Prvo je prokomentarisao Nejpira koji još uvijek nije isplaćen u potpunosti.

"Šabazu smo isplatili 3 plate, 3x 210.000dolara, ušao je u peti mjesec, četvrtu i petu isplaćujemo u pet mjesečnih rata. Plaćamo milion i 50.000 dolara, isto toliko plaća i Mesina. Nije se uklopio čovjek, bila je priča o tome, pa izgleda da mu nedostaje i u Milanu. On je odigrao jednu utakmicu dobro u Zvezdi i to je problem, imamo takva imena, Teodosić, Nedović, da ne nabrajam, otvorili su mu se, prihvatili ga, pomagali mu", rekao je Čović u podkastu kod "Luke i Kuzme."

Nastavio je u jednom dahu. "Imao je sa mnom jedan razgovor, sa trenerima je pričao da se trudi, da će napraviti ovo-ono. Najavljivao je da će biti bolji, nikako da postane. Ne možeš svaki put da pogodiš, ugovori su garantovani. Mi smo najviše platili Sašu Obradovića, 600.000 evra za tri-četiri mjeseca. Stvar je morala da li ćete naplatiti ono što niste uradili."

Spomenuo je zatim Teodosića. "Razgovarao je Šabaz sa trenerom, on odlučuje o tome. Jesam ja čekićem natjerao Duška da selektira Teodosića? Dušku je rečeno kada je dolazio da je Teodosić opcija i da možemo da kažemo može ili ne. Da je rekao ne mora, bilo bi ne mora."

Izvor: MN PRESS

Kakva je situacija bila sa Bjelicom? "Naravno da je njegov izbor, Duško je birao njega, a ne Čimu Monekea. Izabrao je Tobija, a ne Dejvisa iz Valensije. Imali smo Hauarda iz Baskonije."

Prokomentarisao je i (ne)sporazum oko beogradske Arene. "Još pokušavamo da se vratimo u Arenu, mi imamo ulaz u veliku, ne u malu salu, dok nemamo potpisan ugovor, ne možemo da plaćamo zakupe. Svi naši igrači imaju ugovore o radu. Zašto neki kriju svoje podatke? Ja sam potpuno spreman za razgovore i dogovore sa Partizanom. Ne može da se napravi dogovor, ako vam neko kroz ogovaranje sa Evroligom utiče na nastup Kampaca na dva mjeseca. Neko 'tipuje' i javlja grešku koja je napravljena za Topića, a nije ušao ni sekund protiv Valensije. Ja nikada nisam pričao neprovjerene informacije. Zato nisam ni omiljen, što me baš briga. Ponosim se rezultatima koje imamo", zaključio je Čović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC