• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović o pojačanjima: "Planiramo dovesti još jednu četvorku"

Nebojša Čović je otkrio sve o planovima Crvene zvezde u narednom periodu kada su pojačanja u pitanju.

 Nebojša Čović o pojačanjima Zvezde Izvor: MN PRESS

Prvi čovjek Crvene zvezde Nebojša Čović se gostujući na "TV Prva" oprostio od Dejana Milojevića, a zatim je govorio i o planovima crveno-bijelih na tržištu. Žele crveno-bijeli da dovedu pojačanje, ali me po svaku cijenu. Ako se procijeni da će neki igrač podići kvalitet, biće angažovan, a pogotovo je interesantna jedna pozicija. 

"Vidite kakav je januar, od početka januara već sedam utakmica. To je strašno opterećenje na igrače. Da li ćemo dovoditi još igrača? Ne znam, gledamo i planiramo još jednu "četvorku", ali nema igrača na tržištu. Nećemo samo da bismo doveli. Mnogo je teže pronaći tokom sezone, a isto je i skupo. Znam da zamijeraju zvezdaši, ali postoji procedura, skauting, pa da li takav igrač može da se uklopi, da li je kompatibilno. Ima više faktora koji se analiziraju, a ključna stvar da nema nikog na tržištu", rekao je Nebojša Čović. 

Sada Zvezdu očekuje meč sa Baskonijom na domaćem terenu od 19 časova, a tu se očekuje pobjeda. Neki raniji porazi koji su možda bili neočekivani došli su prema njegovom mišljenju kao posljedica umora. 

"Očekujem pobjedu, imali smo jako težak period. Igrali smo sedam utakmica i izgubili smo dvije - od Asvela i Cedevite. Tačno se vidjelo kako smo otišli umorni u Ljubljanu. Evroliga je ujednačena, imate prvi klub koji ima dva poraza. Nekima su se pogodila dupla kola u Beogradu, šta da se radi", naglasio je Nebojša Čović. 

On se osvrnuo na kalendar takmičenja u kome je Zvezda u prethodnom periodu odigrala deset mečeva za pet dana. Tada su se povrijeđivali Miloš Teodosić, Nikola Topić, Nemanja Nedović, Majk Tobi, Luka Mitrović, Džoel Bolomboj...

"Izuzetno je veliki broj povreda ove godine, ne samo u Zvezdi nego svim klubovima. To utiče na regularnost. Nek je povreda četiri-pet dana, izgubite dvije utakmice. To vam ugrožava sastav i pokazuje da treba da imamo 15-16 igrača. Nedović, Teodosić, Jago, Mitrović, Šabaz dok je bio, Hanga, Lazić... Svi su imali povrede, sada su povrijeđeni Topić i Nedović, vidjećemo kako će ići oporavak, naše ljekarske ekipe su sjajne. Uključene su ljekarske ekipe, ja na primjer ne znam da li će večeras igrati Teodosić. Došao je novi igrač, ali Smart je tu dva dana i tu je prvi put iz NBA lige", završio je Čović. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC