• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirotić ne igra protiv Partizana? Mesina otkrio veliki problem: Nikola ide na terapije

Nikola Mirotić mogao bi da propusti meč Partizana i Armanija u Italiji.

 Nikola Mirotić bi mogao propustiti meč sa Partizanom Izvor: Stefanos Kyriazis/NurPhoto/Shutt / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nikola Mirotić mogao bi da propusti meč protiv Partizana. Košarkaš Armanija je i dalje na terapijama zbog problema sa gastroenteritisom i postoji šansa da neće biti u sastavu za naredni evroligaški meč u Milanu. Čeka se dozvola ljekara.

Potvrdio je to trener italijanskog tima Etore Mesina poslije pobjede protiv Varezea (94:63). "Mirotić je na terapijama kako bi nadoknadio gubitak kilaže i energije. Nejpir je tek počeo da hoda normalno u subotu, Flakadori je van tima i sigurno ne može da igra, dok je Tonut po povratku iz reprezentacije u problemu sa zglobom", rekao je Mesina novinarima.

Iznenada se pojavio i još jedan problem, sa Alekom Pojtresom koji je bio sa reprezentacijom Obale Slonovače. "Vratio se sa reprezentativne pauze sa akutnim osipom na licu i moramo da vidimo o čemu se radi", ispričao je iskusni stručnjak.

Mirotić je bio sa ekipom u Francuskoj i bilo je u planu da igra protiv Asvela, ali su se stomačni problemi pojavili na dan meča. Bez nekoliko igrača Armani je doživio iznenađujući poraz i ugrozio sebi borbu za plej-in turnir Evrolige. Meč sa Partizanom na programu je 8. marta u Milanu (20.30 časova).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC