• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vladimir Jovanović poslije odlične partije, ali novog poraza u Podgorici: Ovo nam je motiv za dalje!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Igokee m:tel Vladimir Jovanović nije bio zadovoljan rezultatom i porazom od Budućnosti, ali jeste igrom svojih košarkaša u Podgorici, gdje su pružili žestok otpor favorizovanom protivniku.

 Vladimir Jovanović izjava nakon poraza KK Igokea od KK Budućnost Izvor: ABA liga j.t.d./Budućnost VOLI/Filip Roganović

"Igosi" nisu uspjeli da osvoje dvoranu "Morača" nikad u svojoj istoriji, ali su u ponedjeljak uveče u 21. kolu ABA lige bili možda i najbliži trijumfu protiv Budućnosti.

Izabranici Vladimira Jovanovića pali su u finišu poslije penal završnice, koja je iskusnijoj i od večeras drugoplasiranoj podgoričkoj ekipi pripala rezultatom 79:76 (14:26, 25:9, 15:18, 25:23).

"Čestitam Budućnosti na pobjedi, ali isto tako čestitam mojoj ekipi na dobroj utakmici, požrtvovanju i koncentraciji, odnosno onome što smo ispoštovali u pripremi meča. Mislim da smo veći dio utakmice bili dobri, da smo bili hrabri, da smo se dostojno suprotstavili favoritu. Oni su na kraju pogodili važne penale i važne šuteve, mislim da smo i mi imali neke svoje šanse, međutim... Ovo treba da iskoristimo kao motiv za dalji rad i da budemo dobri do kraja prvenstva", izjavio je Jovanović.

Na konstataciju podgoričkih novinara da je Igokea m:tel pokazala da je narasla i da može da pomrsi račune mnogim favoritima na papiru, Jovanović se zahvalio na komplimentima.

"Uvijek sam vjerovao u svoje igrače i uvijek vjerujem u njih. Mislim da smo neke mečeve odigrali fenomenalno i u izmijenjenom sastavu, neke smo bili iz objektivnih razloga lošiji od očekivanog, ali vjerujem da ova ekipa može da igra dobru košarku. Naravno, biče uspona i padova, imaćemo vjerovatno i dosta grešaka, ali one su sastavni dio ovog sporta. Ko ih manje pravi, ima i veću šansu da pobijedi. Trudićemo se da ih svedemo na minimum i da pokušamo da pobijedimo svakog protivnika. Ako budemo izgledalo ovako, kao večeras u Podgorici, ja ću biti zadovoljan", dodao je strateg šampiona Bosne i Hercegovine.

Igokea m:tel je trenutno sedma na tabeli sa omjerom od 11 pobjeda i 10 poraza, dok je Budućnost na drugoj poziciji sa 16 trijumfa i samo pet neuspjeha.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC