• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea m:tel nikad nije pobijedila u Podgorici, da li je moguć prekid crne serije u "Morači"?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Košarkaši Igokee m:tel u ponedjeljak u okviru 21. kola regionalne ABA lige gostuju Budućnosti u dvorani "Morača", gdje nisu nikad pobijedili u istoriji.

 KK Budućnost - Kk Igokea najava Vladimir Jovanović Kosta Kondić Izvor: FMP/Ivica Veselinov

Na dosadašnjih 14 mečeva u regionalnom takmičenju, "igosi" nijednom nisu slavili u Podgorici, koja je tradicionalno jedno od najneugodnijih gostovanja u ABA ligi za sve timove, ne samo za šampiona Bosne i Hercegovine.

Na posljednja dva meča u Podgorici, Budućnost je savladala Crvenu zvezdu i špansku Gran Kanariju, što pokazuje da ni najjačim ekipama nije lako igrati pred podgoričkom publikom.

Svjestan je toga i trener Aleksandrovčana Vladimir Jovanović, koji je najavio meč protiv Budućnosti.

"Očekuje nas teško gostovanje u Podgorici, oni su u posljednje vrijeme - ne mislim samo na pobjedu nad Crvenom zvezdom već i na sjajne partije u Evrokupu - pokazali da su složili dobar roster, da su im se uklopili novi igrači, vratio im se i bitan igrač iz povrede, pa definitivno imaju jedan od najjačih rostera u ABA ligi. Kao što sam rekao, teško i zahtjevno gostovanje za nas. Pokušaćemo da odigramo najbolju košarku koju u ovom trenutku možemo, da probamo da stvari s treninga sprovedemo u djelo na meču i nadam se da na kraju možemo da budemo zadovoljni i igrom i rezultatom", rekao je Jovanović.

Mladi košarkaš Igokee m:tel Kosta Kondić takođe smatra da su Podgoričani jedna od najboljihz ekipa u ABA ligi.

"Iza nas je dugačka pauza od dvije sedmice koje smo iskoristila na dobar način, prije svega da se oporavimo fizički, a onda i od loših rezultata koji su iza nas (porazi od Partizana i FMP-a). Dobro smo trenirali, doveli smo novog igrača (Goran Filipović) koji će nam pomoći u organizaciji igre svojim iskustvom. Imamo malih problema sa povredama, ali ništa što će nas spriječiti da u svaku utakmicu ulazimo maksimalno skoncentrisani i sa odgovornošću. Očekuje nas meč sa Budućnosti u Podgorici, u pitanju je ekipa koja igra sjajno u posljednje vrijeme. Definitivno jedna od najboljih ekipa u ABA ligi, nimalo lak zadatak, ali idemo u Podgoricu da damo sve od sebe, pružimo što veći otpor i da iskoristimo šansu ako nam se ukaže", istakao je Kondić.

Meč između Budućnosti i Igokee m:tel igra se u ponedjeljak s početkom u 19 časova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC