• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šou Raduljice u Grčkoj - kucanje, tehnička, pa pozdravi! Miroslav napravio haos, pa sa osmijehom otišao!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Miroslav Raduljica blistao u pobjedi Marusija.

 Miroslav Raduljica blistao u pobjedi Marusija Izvor: Twitter/Eurohoopsnet/printscreen

Srpski košarkaš Miroslav Raduljica na početku sezone napustio je Crvenu zvezdu i odlučio da se još jednom oproba u inostranstvu, a čini se da je transfer u Grčku bio pravi potez. Iskusni centar pronašao se u Marusiju, gdje tokom čitave sezone igra na veoma visokom nivou i jedan je od najboljih igrača tima koji se bori za opstanak. U centru pažnje košarkaških medija je i zbog neobične situacije koja se desila u ponedjeljak uveče!

Nakon što je u samom finiše meča između Marusija i Apolona Patrona ukrao loptu, Miroslav Raduljica je zakucao, a zatim ostao okačen o obruč. Rukom je pokazao ka tribinama, kao da nekome posvećuje ovo zakucavanje, a na tri minuta do kraja meča zbog toga je dobio drugu tehničku grešku. Miroslav Raduljica isključen je sa meča, ali je sasvim sigurno znao da će se to desiti - kao da je unaprijed pripremio ovaj šou za trenutke u kojima će njegov tim potvrditi trijumf.

Na semaforu je pisalo 89:67 nakon zakucavanja bivšeg srpskog reprezentativca, pobjeda je bila u džepu pa je Miroslav mogao sa osmijehom da napusti halu. Usput je mahao navijačima koji su bili na tribinama, a nonšalantno je prošetao do svlačionice iz koje je ispratio završnicu susreta. Njegov tim nije imao problema da meč privede kraju, a konačan rezultat bio je 99:73.

Pogledajte potez Miroslava Raduljice, koji je meč završio sa 17 poena i 12 skokova:

Podsjećamo, Miroslav Raduljica je godinama bio reprezentativac Srbije i sa nacionalnim timom ima po jedno srebro sa Olimpijskih igara, Mundobasketa i Evropskog prvenstva. Takođe, u dresu nacionalnog tima osvojio je Univerzijadu i tri zlatne medalje u mlađim kategorijama. Na klupskom nivou branio je boje FMP-a, Efesa, Partizana, Milvokija, Minesote, Panatinaikosa, Olimpije iz Milana, Crvene zvezde i brojnih drugih klubova.

(MONDO/D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC