• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdan se radovao protiv Bojana u legendarnoj dvorani

Bojan je bio efikasniji, ali je Bogdan odnio pobjedu i sa Atlantom nastavlja borbu za plej-of.

 Bogdanović učinak na meču Atlanta Niksi Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Bogdan Bogdanović se ispromašivao u "Medison Skver Gardenu", ali se na kraju radovao pobjedi Atlante. Srušeni su Njujork Niksi u legendarnoj dvorani (116:100) i to je jedina bitna stvar za srpskog reprezentativca sa ovog meča. Neće ga pamtiti po dobrom iz individualnog ugla.

Zbog povrede Treja Janga Srbin je u ulozi startera i za 30 minuta na parketu dao je samo 5 poena (1/6 za tri, 2/2 sa penala), uz 4 asistencije i jedan skok. Sa tom pogođenom treojkom uspio je da nastavi drugi najduži niz u istoriji Hoksa, pošto je na 70 uzastopnih mečeva dao barem jednu trojku. Prvo mjesto drži Kajl Korver koji je to učinio na 127 utakmica.

U duelu dvojice prezimenjaka Bojan je bio efikasniji, dao je 19 poena za Nikse (4/11 za tri), bolji učinak imao je samo Donte Divinćenco kod domaćina (21, 6as). U Hoksima je Džejlen Džonson bio najbolji (26, 9sk, 7as), pratio ga je Deandre Hanter (22, 3sk).

Darko Rajaković je sa Torontom sve dalji od plej-ofa. Ubjedljiv poraz od Nju Orleansa (139:98) mogao bi skupo da ih košta. Trej Marfi im je "spakovao" 34 poena, Zajon Vilijamson bio je blizu tripl-dabla (16, 9as, 8sk). U Reptorsima je najbolji bio Imanuel Kvikli (17, 7sk, 7as). I dalje su na 12. mjestu sa skorom 23-39, a 10. poziciju koja vodi u plej-in turnir drže Atlanta i Bogdan sa skorom 27-34, između njih je Bruklin sa 25-37.

REZULTATI:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC