• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko Obradović o budućnosti u Partizanu: Rekao sam ono što je suština svega

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Najtrofejniji evropski stručnjak Željko Obradović govorio je o budućnosti u Partizanu i o nastavku svoje karijere.

 Zeljko Obradovic o novom ugovoru u Partizanu Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Nakon što je na konferenciji za medije poslije finalne utakmice Kupa Radivoja Koraća u Nišu Željko Obradović govorio kako će "ozbiljno razmisliti" o tome "kako će i šta dalje", podigla se velika prašina. Sada se ponovo oglasio i govorio je o svojoj budućnosti. 

Pred naredne mečeve, možda i ključne ove sezone u Evroligi, odgovorio je na pitanje da li planria da potpiše novi ugovor sa crno-bijelima pošto mu saradnja sa ekipom ističe na kraju ove sezone. 

"Ne mogu u ovom trenutku da govorim o tome. Rekao sam ono što je suština svega. Kada sam završio rad u Panatinaikosu, poslije 13 godina sam uzeo slobodnu godinu. Kada sam u Feneru završio poslije sedam godina – takođe sam uzeo slobodnu godinu. Ne vjerujem da ću poslije Partizana ići u neki drugi klub, sigurno neću raditi godinu dana – kako će to da izgleda, da li ću nastaviti ovdje, vrijeme ispred nas će pokazati", rekao je Željko Obradović za "Sport klub". 

Partizan nakon pobjede u derbiju ABA lige nad Cedevita Olimpijom ide u Milano gdje će odigrati jako važan meč sa Olimpijom iz Milana. Pobjeda u gostima bi sigurno izdigla crno-bijele među timove koji imaju mjesto u nokaut fazi Evrolige u ovom momentu. 

Nakon prethodne pobjede u Evroligi Obradović se zahvalio navijačima Partizana i istakao da su momenti u kojima su mu navijači skandirali ono zbog čega je radio tokom cijele karijere. 

"Hvala im na svoj ljubavi iskazanoj prema meni, hvala im na ovom večeras. Valjalo je zbog ovoga i roditi se i doživjeti ovo večeras. Da li sam razmislio? Da. Mnogo sam razmišljao i upravo ljudi koji su me zvali i ovi navijači večeras su neka snaga. Oni su mi najbitniji, ovo se radi zbog njih. Ja sam rekao da je snaga u ovim ljudima, navijačima. Ono što je najvažnije je da se nastavi ova tradicija privrženosti prema klubu. Meni je srce puno kada se vide ovoliko djece u hali. Jedna stvar su rezultati, jedna stvar je da se bude dio elite, što je Evroliga ali najvažnija stvar je da edukujete i pravite nove navijače. Ja znam poslije svake utakmice koliko me djece sa roditeljima čeka", rekao je tada Obradović. 

(MONDO, Sport klub, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

05:20
Željko Obradović posle poraza u finalu
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC