• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan se hitno oglasio zbog navijača: Evroliga preti kaznom, crno-bijeli mole Grobare za oprez

Partizan se oglasio i zamolio svoje najvjernije navijače da se pripaze od incidenata u narednim mečevima Evrolige.

 Partizan moli navijače da se primjereno ponašaju Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Tekstom pod naslovom: "Gde god ti da igraš..." Molba i upozorenje za navijače Partizana", košarkaški klub Partizan se oglasio i zamolio navijače koji putuju na meč sa Olimpikom iz Milana za primjereno ponašanje. Crno-bijeli su istakli da su izolovani incidenti neodgovornih pojedinaca na gostovanjima doveli do toga da je klub pod lupom Evrolige i da će svaki naredni incident navijača Partizana dovesti do kazne Evrolige.

"Gde god ti da igraš tu su tvoji Grobari...“! Ovi stihovi, odzvanjaju u glavama svih koji su ikada obukli crno-bijeli dres i časno se za njega borili širom Evrope. Bez obzira na to da li je odlazak na gostovanje organizovan od strane kluba ili ne, navijači Partizana su uvijek pronalazili način da budu uz crno-bijeli tim i da ga podržavaju gdje god da igra. Pozitivne emocije koje stižu sa tribina, oduvijek su bile pokretačka snaga igrača na terenu, nerijetko i presudan faktor između pobjede i poraza. Zahvalnost za ljubav, vjerovatno nikada neće biti na pravi način iskazana rečima, jer toliko puta opisivan odnos je jako teško prevodiv za one koji nisu bili privilegovani da ga osjete.

Ipak, snažne emocije su često put ka nečemu što može nanijeti štetu. I ove sezone, na nekoliko utakmica odigranih u inostranstvu, događali su se izolovani incidenti, počinjeni od strane neodgovornih pojedinaca. Zbog toga, KK Partizan Mozzart Bet se nalazi pod lupom Evrolige, i svaki naredni izgred može donijeti zabranu ulaska u dvoranu za navijače crno-bijelih na gostujućim terenima. Na ovaj način, tim Partizana bi mogao ostati uskraćen za podršku u odsudnim bitkama za plasman u narednu rundu takmičenja protiv Barselone ili Albe.

Zbog toga, ali i zbog želje da se o navijačima Partizana priča samo u superlativima, Klub apeluje na svijest svih ljudi koji su kupili ulaznice za utakmicu Olimpija Milano – Partizan Mozzart Bet i koji će se u petak, osmog marta, naći u milanskoj dvorani Forum. Veoma je važno pridržavati se instrukcija lokalnih snaga bezbjednosti, uz sportsko i viteško navijanje, bez ikakvog verbalnog ili fizičkog ispada. Takođe, Partizan Mozzart Bet poziva sve navijače da u dvoranu ne dolaze bez ulaznica i da u slučaju da ne posjeduju ulaznice, ne pokušavaju da pronađu bilo kakve alternativne načine za prisustvo na utakmici. Kao što ste bili nebrojeno puta do sada, budite nam dodatna snaga u jednoj od najvažnijih utakmica sezone! Zajedno do pobjede!", navodi se u obraćanju crno-bijelih. 

Partizan se nalazi na deobi desetog mjesta na tabeli Evrolige i blizu je plasmana u plej-in. Crno-bijeli su izjednačeni sa 13 pobjeda sa Valensijom, imaju pobjedu više od Bajerna, a dvije više upravo od Olimpije, ali i od Žalgirisa i Anadolu Efesa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC