• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Rekli su mi sinoć da se razbolio!" Potresna poruka iz Amerike pred ključni meč Partizana: Pomolimo se!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Čuveni američki trener Džon Kalipari se javio pred duel Partizana i Olimpije Miano u Evroligi.

 Džon Kalipari poslao poruku pred meč Partizana Izvor: Cal Sport Media / Alamy / Alamy / Profimedia

Olimpija Milano će u petak od 20.30 dočekati Partizan na svom terenu u jednom od najbitnijih mečeva sezone, a na tom meču biće mnogo odsutnih. Pričalo se o problemima Nikole Mirotića, ali van tima je i iskusni centar Aleks Pojtres i to zbog bolesti koju je zakačio dok je bio u Africi. 

Amerikanac koji nastupa za Obalu Slonovače na reprezetnativnom nivou je tokom odlaska u ovu zemlju dobio problem sa nervima lica. Zbog toga se iz Amerike oglasio kultni Džon Kalipari, jedan od najpoznatijih NCAA trenera svih vremena. 

"Rekli su mi sinoć da se Aleks Pojtres razbolio igrajući košarku u Evropi. On je jedan od najboljih sportista i najboljih ljudi koje sam ikada trenirao. Dobar čovjek! Hajde da se pomolimo za njega!", napisao je na tviteru Džon Kalipari.

Pojtres je za Kaliparija na Univerzitetu Kentaki igrao od 2012. do 2016. godine i prosječno je bilježio 10 poena i šest skokova u posljednjoj sezoni. Nakon toga je u NBA nastupao za Filadelfiju, Indijanu i Atlantu, a u Evropi je nastupao za Galatasaraj, Zenit, Makabi i od 2023. Olimpiju Milano. 

"Mirotić je morao da se podvrgne tretmanu kako bi nadoknadio izgubljene kilograme i energiju. Nejpir je ponovo prohodao juče, Flakadori je u timu ali ne može da igra, a Tonut se povrijedio sa reprezentacijom. Ima problem sa zglobom i mora da bude van tima još nekoliko dana", rekao je Etore Mesina pred naredni meč Olimpije.

Partizan se trenutno nalazi na diobi 10. mjesta u Evroligi sa Valensijom sa 13 pobjeda Pobedu vipe imaju Baskonija i Makabi, a trijumf manje Bajern. Olimpija Milano, Anadolu Efes i Žalgiris sa 11 pobjeda jure posljednji voz za plej-in u narednom kolu.

(MONDO, N.L.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC