• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejpir je srećno pogodio: "Nemam pametan komentar"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Aleksa Avramović i Danilo Anđušić pričali su poslije poraza Partizana od Armanija.

 Aleksa Avramović i Danilo Anđušić o porazu Partizana od Armanija Izvor: Printscreen/YouTube/BC Partizan TV Euroleague.tv

Partizan je propustio priliku da se odvoji od nekoliko timova u Evroligi, izgubio je od Armanija u Milanu (85:83). Imao je svoje šanse da riješi meč i ranije, nije ih iskoristio, pa je Šabaz Nejpir na kraju stavio tačku. Pogodio je šut za pobjedu, dok posljednji napad Zek Ledej nije realizovao.

Željko Obradović već je pričao o tim greškama koje se ponavljaju i prizinao da ne zna kako da ih riješi u ovom trenutku. O dešavanjima sa meča pričali su i Aleksa Avramović i Danilo Anđušić.

"Dobra utakmica, hvala navijačima što su došli u velikom broju. Opet ono malo, opet zamalo. Svaka čast Nejpiru, oba teška šuta je pogodio, preko Trifunovića i preko mene, baš teški šutevi. Imali smo igru, neke dobre momente, nikad se nismo predavali, baš je bio meč na jedan posjed. Prevagnulo je na stranu protivnika", rekao je Avramović za klupsku televiziju.

Vidno utučen zbog poraza bio je zamjenik kapitena. "Nemam komentar, teško mi je da poslije ovakve utakmice dam pametan komentar. Izgubili smo na isti način kao mnogo utakmica ove sezone. Posljednji Šabazov šut bio je na sreću, jako težak šut je pogodio. Došli smo u tu situaciju da imamo pobjedu u našim rukama i nismo iskoristili. Bila je jako bitna utakmica, nadam se da će se to vratiti negdje i da će se vratiti u našu korist", zaključio je Anđušić.

Poslije 28 kola Partizan je na skoru 14-14, ostalo je još šest utakmica do kraja ligaškog dijela sezone i trenutno se nalazi na 11. mjestu sa skorom 13-15. Isti skor ima i desetoplasirana Valensija koja drži posljednje mjesto koje vodi u plej-in turnir. Ispred nje su Makabi i Baskonija sa 15-13. Iza crno-bijelih su Armani, Efes i Bajern sa 12-16 i vrebaju iz sjenke...

Moraće tim Željka Obradovića da pronađe recept za pobjede u gostima. U Areni ima skor 10-3, dok se na strani žestoko muči. Ima samo tri trijumfa u 15 odigranih mečeva, slijedi gostovanje Barseloni 14. marta Dobra vijest je što pored tog meča u gostima igra još samo protiv Albe u Berlinu, svi ostali mečevi su kod kuće (Baskonija, Real Madrid, Olimpijakos i Valensija).

(MONDO - N. S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC