• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nastavljaju se muke Crvene zvezde u Evroligi: Sferopulos ne krije karte, otkrio da sa samo 11 igrača napada PAO!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Janis Sferopulos će ponovo morati da vodi tim sa velikim brojem povrijeđenih igrača.

 KK Crvena zvezda oslabljena u Evriligi protiv Panatinaikosa Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda će dočekati Panatinaikos u novom kolu Evrolige, a na meču u srijedu od 20 časova na terenu neće biti Luke Vildoze. Argentinac je povrijeđen i neće imati priliku da se ponovo nađe u Beogradu, a crveno-bijeli će probati da prekinu dug niz poraza u elitnom takmičenju. 

Do sada su ova dva tima odigrala 26 mečeva, a sada će mnogo više problema sa povredama imati domaći tim. Plejmejkeri su redom povrijeđeni pa neće biti Nikole Topića, Miloša Teodosića i Jaga dos Santosa, ne očekuje se ni debi Treja Tompkinsa, a vidjećemo i da li će Branko Lazić igrati.

"Igramo protiv Panatinaikosa, tima koji ima kvalitet, na dobroj su poziciji. Sa druge strane, mi hoćemo da se vratimo u pobjedničko raspoloženje nakon poraza u posljednje vrijeme u Evroligi. Imamo naše probleme, ali imamo 11 igrača i igramo pred našim navijača i probaćemo da pobijedimo. Znamo da nemamo sve opcije, ali sa igračima koje imamo, njima vjerujem i znam da će dati maksimum", rekao je Janis Sferopulos.

Makar se u tim vratio Nemanja Nedović, pa će on uz Džavontea Smarta i Adama Hangu biti taj koji će prevoditi loptu. On ističe da njegov tim želi da se vrati pobjedama. 

"Panatinaikos je ekipa koja se bori za sam vrh Evrolige. Mi želimo da se vratimo pobjedama, tako da motivacije sigurno ne manjka. Očekuje nas kvalitetan protivnik koji je lijepo popunjen na svim pozicijama. Mislim da smo u dobroj zdravstvenoj situaciji, bolje nego prije. Potrudićemo se da zabilježimo pobjedu", naglasio je iskusni bek. 

(MONDO, N. L.) 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC