• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janis Sferopulos o šok porazu od Mege u Areni: Bilo je očigledno da se bore jače od nas za pobjedu

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Grčki trener oglasio se poslije neuspjeha crveno-bijelih protiv Mege

 zvezda izgubila od mege izjava janisa sferopulosa Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda Meridianbet

KK Crvena zvezda Meridianbet izgubila je od Mege i ispustila prvu šansu da "ovjeri" prvo mjesto na tabeli ABA lige pred plej-of.

"Hoću da čestitam ekipi Mege na pobjedi, zaslužili su je, jer su igrali mnogo bolje od nas. Počeli smo meč potpuno bez koncentracije, bez energije, bez intenziteta... Od druge četvrtine vraćali smo se u utakmicu, u trećoj smo krenuli dobro, ali nismo je dobro završili i u posljednjoj četvrtini nismo imali dobre ideje u napadu, bili smo veoma spori i u napadu i u odbrani. Kako je utakmica odmicala, bilo je očigledno da se bore jače od nas za pobjedu", rekao je poslije utakmice trener crveno-bijelih Janis Sferopulos.

Šta se dogodilo u posljednja dva-tri minuta, nakon što je posljednji put bilo neriješeno 80:80. "Loše odluke, imali smo neke loše šuteve, problem je bila čitava četvrta četvrtina, defanzivno smo dozvolili 48, previše poena u drugom poluvremenu. Nismo blii dobri u odbrani, nismo se borili za skok, nismo imali napad , uvijek je kasnio ekstra pas, odluka kako da napadnemo i mislim da šutevi koje smo uzeli nisu bili najbolja opcija za napad"

Šta se dogodilo sa povrijeđenim i odsutnim igračima? "Džavonte Smart nije povrijeđen, moja je odluka da ga izvedem iz 12 igrača da bih dao vrijeme drugim igračima, Lazić se vraća u ritam utakmica, a Topić i Tompkins rade invidiualno i još nisu sa ekipom".

Zvezda će sljedeću utakmicu u ABA ligi igrati narednog vikenda, jer će u nedjelju protiv Studentskog centra imati drugu "meč-loptu" za ovjeravanje prvog mjesta. U međuvremenu će u petak gostovati Real Madridu, u okviru niza evroligaških utakmica u kojima se oprašta od najjačeg takmičenja za ovu sezonu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC