• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve što kažem dalje, pokvariće! Nekadašnji trener Igokee tvorac istorijske pobjede Mege protiv Zvezde

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mladi trener vodio Megu do prvog trijumfa protiv crveno-bijelih u regionalnom takmičenju

 Marko Barać vodio Megu do prve pobjede protiv Crvene zvezde u ABA ligi Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Mega je pobjedom protiv Crvene zvezde u Štark areni priredila veliku senzaciju i osigurala mjesto u plej-ofu ABA lige. Poslije meča, mladi trener Marko Barać, nekadašnji strateg Igokee, pohvalio je sjajnu reakciju svog tima u drugom dijelu meča, u kojem je ubacio čak 48 poena.

"U prvom dijelu sezone smo protiv Crvene zvezde odigrali dobro, bili u igri praktično 40 minuta i na kraju je moglo da ode na obje strane, ali oni su bili bolji u završnici. Osjetili smo da možemo da se nosimo i na taj način smo se spremali. Otvorili smo meč izvanredno, napadački vrlo pametno, defanzivno odgovorno i prva četvrtina se završila kako smo željeli. U drugoj četvrtini, nošeni nekim momentima i pretjeranim samopouzdanjem, pokušali smo da budemo veći majstori od majstora preko puta, što je za sada nemoguće i napravili smo nekoliko gluposti, čime smo dozvolili Zvezdi da okrene utakmicu do kraja druge četvrtine. Međutim, reakcija mog tima u drugom poluvremenu je bila izvanredna, kao i nivo borbe sa ovakvom rotacijom, večeras prilično skraćenom, jer je naš najvažniji odbrambeni igrač Malovec rano napravio pet faulova, ali igrači koji su bili na terenu su sve ovo iznijeli nevjerovatno. Rekao sam im u svlačionici da sam puno pričao ovih dana, a da bi sve što bih dalje rekao pokvarilo njihovih pet minuta."

Poslije meča, oglasio se i prvi čovjek kluba Miodrag Miško Ražnatović, podsjetivši na društvenim mrežama da je to bio prvi trijumf njegove ekipe protiv Zvezde u ABA ligi u istoriji.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC