• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zamislite šta bi im Željko uradio zbog ovoga": Najgori potez cijele sezone u NBA, trojica u kontri i nije koš!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pogledajte najkomičniji potez čitave sezone u NBA ligi za koji su zaslužni igrači Čikaga.

 Trojica košarkaša Čikaga sami i kontri nisu dali koš Izvor: MN Press/Twitter/Bleacher Report/Screenshot

Prethodne noći gledali smo kako "plešu" Nikola Jokić i Nikola Jović, međutim fokus sa njihovih partija "odnio" je jedan od najluđih poteza čitave sezone u NBA ligi. Za to su zaslužni košarkaši Čikaga, koji su na domaćem terenu izgubili od Niksa 128:117, a jedan od najvećih razloga za to je njihova potpuna neozbiljnost.

U jednoj kontri - tri na nula (!) - Čikago nije uspio da dođe do poena. Tori Krejg je bacio loptu o tablu misleći da će da zakuca, dok je iza njega trčao Endrju Dramond koji je pretpostavio da je lopta za njega. Obojica su krenula na loptu i naravno da nisu uspjeli da postignu koš, dok je iza njih trčkarao i Kobi Vajt, imajući pritom najbolji pogled na najsmješniji potez sezone. Pogledajte šta su to uradili igrači Čikaga:


Svi u dvorani uhvatili su se za glavu, a ima i onih koji su se zapitali šta bi u toj situaciji sa svojim košarkašima uradili evropski treneri kao što su Željko Obradović i Šarunas Jasikevičijus, koji ne opraštaju ni manje greške. Sigurno bi se zajapurili od vikanja na svoje igrače, pa je to možda i jedan od razloga zašto "Žoc" nije otišao u NBA ligu.

"Detroit je 2010. godine zvao mene i Dimitrisa Itudisa. Džo Dumars je naš prijatelj, bili smo sa njima u predsezoni i nekim mečevima kada je sezona počela. Nikad nije bilo konkretnog kontakta. U jednom momentu me zvao menadžer i rekao da jedan tim želi da odradi intervju sa mnom. Vidite, ja intervjue dajem samo novinarima. Ako neko ne zna ko sam ja i šta mogu da uradim, onda to nije ozbiljno, tako sam rekao. Možda sam pogriješio, ali takav sam. Mnogo sam srećan u Evropi. Sad sam presrećan, jer sam opet u Partizanu. Bio sam 27 godina van Srbije, van Beograda. Ne znam šta više mogu da tražim u životu sada, iskreno to kažem", ispričao je u jednom intervjuu Željko Obradović.

(MONDO - M. V.)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC