• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljaga na priču o ljubavi prema Partizanu! Crno-bijeli hitno objavili saopštenje - unižen ugled kluba!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Košarkaški klub Partizan oglasio se tokom noći.

 Saopštenje KK Partizan Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

KK Partizan objavio je saopštenje poslije pobjede protiv Valensije, na oproštaju crno-bijelih od Evrolige. Uz oštru kritiku aktiviranja baklji, crno-bijeli su osudili i uvrede izrečene tokom utakmice, uz najavu da će paljenje pirotehnike sigurno dovesti do kazni.

"KK Partizan ovim putem želi da istakne nerazumijevanje određenih dešavanja i neslaganje sa pojedinim postupcima kojima smo večeras svjedočili. Iako su svi svjesni da je heterogenost u razmišljanju i stavovima po različitim pitanjima nešto što karakteriše navijače Partizana, Klub se ograđuje od svih uvreda koje su izrečene tokom večerašnje utakmice, sa različitih strana Arene. Takođe, Klub ne razumije neodgovoran ispad i paljenje baklji u dvorani koji će sigurno dovesti do oštre kazne i uniziti ugled Partizana za koji smo se zajedno borili", navedeno je u saopštenju objavljenom tokom noći, naslovljenom rečima: "Spuštena zavjesa na evroligašku sezonu: Nepromišljeni gestovi bacili ljagu na novi rekord i priču o ljubavi".

Pogledajte bakljadu na kraju utakmice Partizan - Valensija:

Crno-bijeli su naglasili da su oborili rekord Evrolige u prosječnoj posjećnosti na utakmicama jednog tima i odali priznanje ekipi na trudu do posljednjeg minuta.

"KK Partizan je večeras okončao takmičenje u Evroligi za sezonu 2023/24. U utakmici 34. kola, savladana je Valensija i ujedno je postavljen novi rekord takmičenja kada je u pitanju prosječna brojnost navijača u dvorani tokom ligaškog dijela sezone. Uprkos velikoj želji, takmičarski cilj u Evroligi nije ispunjen, ali se ekipi i stručnom štabu mora odati priznanje na upornosti i borbi do samog kraja. Ovim putem, Klub se od srca zahvaljuje svim navijačima koji su kupovali sezonske i dnevne karte i doprinosili tome da slike prepune Beogradske arene iz nedjelje u nedjelju obilazi svijet."

Pred Partizanom je sada početak takmičenja u plej-ofu ABA lige, u kojem će u srijedu dočekati Igokeu u Beogradskoj areni. "Partizan poziva navijače da budu uz tim u predstojećem plej-ofu ABA lige. Da navijaju srčano, ali i pametno i odgovorno prema klubu koji vole", poruka je kluba iz Humske.

(MONDO - M. Š.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC