• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda je ovaj dan čekala četiri i po mjeseca! Klub se oglasio i objavio važnu vijest

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

KK Crvena zvezda konačno će moći da računa na svog najvećeg talenta.

 Nikola Topić oporavio se od povrede Izvor: MN PRESS

KK Crvena zvezda otputovala je u Podgoricu na revanš četvrtfinala ABA plej-ofa protiv Studentskog centra, zakazan za ponedjeljak u 18.30 časova. Uoči tog meča, crveno-bijelima je otežala posao teška povreda Adama Hange, koji je doživio prelom kosti u šaci, a dobra vijest je da se najveći srpski talenat Nikola Topić poslije više od četiri mjeseca vratio u tim. On je povrijedio koljeno na "vječitom derbiju" protiv Partizana, odigranom 4. januara.

"Očekuje nas druga utakmica sa ekipom Studentskog centra i jasno je da moramo da odigramo na prvom mjestu mnogo, mnogo bolje nego prvu utakmicu u Beogradu. Prvo što moramo da imamo na umu je neophodno da igramo na najvišem nivou, znajući da na drugoj strani imamo takmičarski vrlo dobru ekipu, koja ima svoj kvalitet", rekao je u najjavi utakmice trener Zvezde Janis Sferopulos.

Iskusni krilni košarkaš Beograđana Dejan Davidovac takođe se oglasio: "Očekuje nas drugi meč četvrtfinala protiv SC Derbija. Na prvom smo bili daleko od svoje igre i ritma koju smo uspjeli da nametnemo u finišu i dođemo do važne pobjede. Znamo da protiv sebe imamo tim koji je vrlo kvalitetan, to su pokazali u više navrata, pa i na posljednjoj utakmici u Beogradu. Moramo da odigramo mnogo bolje nego u utakmici broj 1, čvršće, energičnije i sa velikom željom da dobijemo meč u Podgorici i okončamo četvrtfinalnu seriju."

Zvezdina ekipa se odmah nakon drugog meča vraća za Beograd, u slučaju da bude bilo potrebe da se igra "majstorica" ona je zakazana za naredni petak 26. aprila. U prvom meču, Zvezda je dramatično pobijedila Studentski centar velikim peokretom u završnici.

(MONDO - M. Š.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC