• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Težak udarac za Megu pred Crvenu zvezdu! Najvažniji košarkaš doživio višestruke prelome

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Odlični centar ozbiljno povrijeđen u Meginoj pobjedi sezone.

 Uroš Plavšić povrijedio lice Izvor: MN PRESS

Kapiten Mege Uroš Plavšić doživio je tešku povredu lica u pobjedi protiv Cedevita Olimpije u četvrtfinalu ABA lige. Klub je saopštio da je u pitanju prelom kostiju na četiri mjesta i da će biti razmatrano da li će morati na operaciju. To znači i da će teško biti u stanju da igra u polufinalnoj seriji protiv Zvezde, koja bi trebalo da krene oko 3. maja, prema trenutnom rasporedu.

"Nakon duela sa protivničkim košarkašem koji se desio na početku druge četvrtine, Plavšić je zadobio prelome kostiju lica na četiri mjesta, kako su pokazali prvi pregledi koji su urađeni odmah po povratku ekipe u Beograd. Nakon dodatnih pregleda, u naredna dva dana biće poznato da li je neophodna operacija", saopšteno je iz kluba.

I pored jakih bolova koje je trpio i konstantnog držanja leda na licu tokom boravka na klupi, kapiten Mege je insistirao je da završi utakmicu u kojoj je njegova ekipa na kraju zabilježila veliku pobjedu, a u kojoj je Plavšić učestvovao sa šest poena i osam skokova tokom 23 minuta koje je proveo na parketu.

"Ovo je treći veliki peh koji je zadesio ekipu Mege, pošto je u prvoj utakmici četvrtfinala u Beogradu Omerdžan Ilijasolu doživio distorziju skočnog zgloba zbog koje nije ni putovao u Ljubljanu, dok je Lovro Gnjidić doživio prelom šake u utakmici protiv Cibone", saopštila je Mega.

Predsjednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović javno je poručio da je Plavšić potencijalno pojačanje Zvezde za sledeću sezonu.

(MONDO - M. Š.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC