• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta mislite o Branku Laziću? Kapiten Crvene zvezde ispisao istoriju, saigrači se oglasili (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Košarkaši Crvene zvezde pričali su o Branku Laziću koji je ispisao nove stranice istorije kluba.

 Saigrači iz KK Crvena zvezda o Branku Laziću Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Branko Lazić (35) nastavio je da piše istoriju. Na meču protiv Studentskog centra u Podgorici upisao je svoj 800. meč u crveno-bijelom dresu. Odavno je na prvom mjestu po broju odigranih mečeva, sada je tu prednost dodatno uvećao. Poslije tog jubileja saigrači su pričali o njemu.

Na zvaničnom nalogu kluba na društvenim mrežama objavljen je snimak razgovora sa nekoliko igrača. Svi oni dobili su ista pitanja, da kažu šta misle o Laziću, da prokomentarišu njegov jubilej i da kažu šta bi mu poželjeli u budućnosti. Biranim riječima govorili su o njemu, a Davidovac je poručio i da bi volio da još dugo igraju zajedno.

  • Jago dos Santos: Brate, dobra osoba, ima dobru karijeru, dobre uspomene u košarci.
  • Džoel Bolomboj: Opisao bih ga kao bika. Čestitam mu na 800 mečeva i želimo mu sve najbolje u budućnosti, ima dugu karijeru. Da nastavimo tako.
  • Luka Mitrović: Čestitam kapitenu, lijep jubilej. Bar do 1.000 mečeva da tjera, poslije ćemo lako. Želim mu puno zdravlja i trofeja.
  • Nemanja Nedović: Opisuje ga borbenost, najviše cijenim lojalnost. Ispratio me i dočekao u Zvezdi, želim mu da nastavi da obara rekorde i da bude zdrav, jer je to veoma bitno u našem poslu.
  • Dejan Davidovac: Dobar je momak, požrtvovan, borben. Želim mu sve što sam sebi želi, da bude zdrav i da još dugo vremena provedemo zajedno.
  • Trej Tompkins: Srčan je, lider. Igrao sam protiv tebe toliko dugo, lijepo je biti na tvojoj strani brate. Čestitam na jubileju, odličan posao.
  • Majk Tobi: Djeluje rezervisano, ali je zapravo zabavan. Želim mu mnogo uspjeha. Ne znam koliko još želi da igra, ali sam siguran da će imati dom u ovom klubu do kraja života.

Lazić je u Crvenu zvezdu došao iz FMP-a 2011. godine i od tada je osvojio šest titula u ABA ligi, osam u Superligi i osam u Kupu Radivoja Koraća. Tri puta je proglašavan i za najboljeg defanzivca ABA lige.

(MONDO - N. S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC