• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokićeve braće se plaši cijela Amerika: Jedan nokautirao redom, zbog drugog NBA otvorila istragu

U Americi su čuvali svog brata i živjeli sa njim, a sada su Nemanja i Strahinja Jokić u centru pažnje zbog potpuno drugih stvari.

 Ko su braća Nikole Jokića Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Braća Jokić su opet u centru pažnje zbog tuče! Prvi put je NBA liga brujala o njima kada je Nikola Jokić u meču sa Majamijem ušao u sukob sa Markifom Morisom. Tada su Strahinja i Nemanja Jokić sa tribina krenuli ka terenu, pa su kasnije napravili i tviter profil sa koga su upućivali prijetnje Markusu Morisu.

Sada je na drugom meču NBA plejofa sa Los Anđeles Lejkersima Strahinja Jokić udario jednog navijača, a NBA liga se uskoro oglasila i najavila da će pokrenuti istragu kojom će utvrditi šta se tačno desilo. "NBA istražuje sukob između Strahinje Jokića i navijača koji se dogodio na drugoj utakmici serije Nagetsa i Lejkersa", napisao je Majkl Babkok, izvršni producent portala "TMZ".

Strahinja Jokić se ranije bavio košarkom i poznato je da je dok je studirao u Americi bio blizak sa Darkom Miličićem. Nikola je odrastao gledajući oba brata, Strahinju i Nemanju, kako igraju košarku.

"Kada sam bio mali gledao sam svoju braću koja su isto igrala košarku. Imam pomalo od svakoga: jedan je talentovan, a drugi jak. Ja sam pomalo od obojice. Čak smo imali i mali koš u stanu, pa smo moja braća i ja stalno igrali. Komšije koje su živjele ispod stalno su dolazile da se žale našim roditeljima kako smo glasni", rekao je jednom prilikom Nikola.

Strahinja je poznatiji i bio je talentovaniji, a Miško Ražnatović ga je nekoliko puta spominjao kao možda i kljućnu osobu u razvoju dvostrukog MVP-a NBA lige. 

"Posebno priznanje pripada njegovom bratu Strahinji, koji je cijeli svoj život podredio Nikolinom uspjehu, koji mu nije dozvolio da poklekne kada je bilo najteže, koji ga je bodrio, gajio i oblikovao na tom trnovitom i teškom putu ka vrhu", rekao je Ražnatović. Pogledajte kako je izgledao njegov sukob sa navijačem: 

Drugi brat Nemanja nije stao na košarci već je imao i drugu sportsku karijeru i to u MMA. On se u Americi bavio borilačkim vještinama i nekoliko borbi koliko je odradio je pobijedio. Startovao je karijeru sa četiri nokauta, a dobio je Romana Markeza i Vilijama Vandenvira između ostalih. Kada su novinari pitali Nikolu da li se plaši nekog NBA centra, on im je odgovorio: "Zašto da se plašim? Ja igram košarku i plašim se samo jedne osobe u mom životu. To je moj brat. Jeste li ga vidjeli?", rekao je on tada. Pogledajte kako su izgledale MMA tuče Nemanje Jokića: 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC